Tarih: 31.07.2014 12:57

İhsanoğlu için atlı çalışma

Facebook Twitter Linked-in

CHP  Ardahan Milletvekili, milletvekili olduğu bölgesini karış karış gezip, hem muhalefetin hem de partisinin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istiyor. Öğüt, dere tepe, yayla ve mezra demeden köylülere ulaşmaya çalışıyor. Araçların gidemediği yerlere ise at ile ulaşmaya çalışıyor.

 

Aynı zamanda iyi bir at binicisi olan Öğüt, at ile ulaşılmadık yer bırakmayacağını ifade ederek, özellikle yaylalarda olan vatandaşların oy kullanmasının önemli olduğuna dikkat çekerek, hem onları şehre ve köye gelip oy kullanmaya davet ederken, hem de İhsanoğlu’na neden oy vermeleri gerektiğini anlatıyor.

 

Yayladaki oylarda çok önemli

 

Öğüt, “Oy kullanmak bir vatandaşlık borcu. Sadece oy kullanmakla değil, kullanmamakla da ülkenin ve hepimizin kaderini belirlemiş oluyorsunuz. Sadece tatile gidenler değil, en büyük sorunlardan biri de yayladaki vatandaşların oy kullanma sorunu.  Çok uzakta ve zorlularla gidilen yaylalardan vatandaşların gelip oy kullanmaları sıkıntılı. Bu yüzden günlerdir bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bizzat giderek vatandaşa durumu anlatıyoruz. Araçla gidilemeyen yerlere atla gidiyoruz”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —