Tarih: 12.10.2012 10:21

İHL’liler Gebze’de buluştu!

Facebook Twitter Linked-in

Her ay düzenli olarak yapılan Kocaeli bölgesindeki İmam Hatip Mezun Dernekleri ni, okul müdürlerini, yaptırma ve yaşatma derneklerini ve okul aile birliği yöneticilerini bir araya getiren İmam Hatip Liseleri bölge toplantısı Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (GİLMDER)’in ev sahipliğinde yapıldı. 

Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Müftüsü Recep Şükrü Bal, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Özgür, Gebze İSU Müdürü Adem Akçael, KİHMED Başkanı Zafer Sevil, STK Temsilcileri, Kocaeli bölgesindeki İHL mezun dernek başkanları, Okul müdürleri, Yaptırma ve yaşatma dernekleri başkanları, GİLMDER yönetim kurulu, okul aile birliği başkanları ve yönetimleri tam kadro katıldıkları toplantıda önemli mesajlar verildi.

 

 

 

GİLMDER Başkanı Cenk Çelik yaptığı konuşmada Kocaeli Bölgesinde İmam Hatiplere yoğun talep olduğunu bu sebeple Gebze’mizde de yeni İmam Hatip okulları açıldığını ifade ederken Gebze merkezde iki tane okula ihtiyaç olduğunu beyan etti. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Özgür yaptığı konuşmada bir engel kalmadığını ifade ederken eksikliklerin zamanla giderileceğini beyan etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise “Yeni İmam Hatip müjdesini bir kez daha deklare etti.

 

 

 

Modern bir İmam Hatip Lisesi’nin ihalesinin bitmek üzere olduğunu söyleyen Köşker, okul bittiğinde İmam Hatip Lisesi’nin Beylikbağı’ndaki yeni yerine taşınacağını söyledi. Son alarak söz alan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, yeni dönemde her şeyin daha farklı olacağını söyleyerek açılan İmam Hatip okullarının Gebze’mize hayırlar getirmesini diledi. Bu okulların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken programa ev sahipliği yapan GİLMDER Başkanı Cenk Çelik ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —