Tarih: 12.11.2014 11:12

İdmanda yaptıklarınızı maçta da yaparsanız!

Facebook Twitter Linked-in

Mor Menekşeler yaptığı çift idmanla rakibine kilitlendi. Erol Kapusuz ise oyuncularına sürekli direktif verdi. Haftayı Mudanyaspor beraberliği ile tamamlayan Gebzespor ligde ikinci sırada yer alıyor. Cumartesi günü Aleattin Kurt Stadında komşusu Çayırovaspor ile karşılaşacak olan Gebzespor bu maçın startını dün yaptığı antrenmanla verdi. Teknik Direktör Erol Kapusuz idaresinde çalışan Mor Menekşe sabah antrenmanını Metin Oktay’da akşam antrenmanını ise statta yaptı. 

 

 

 

İstasyonla başladı çift kale ile bitti

 

 

Haftanın ilk antrenmanına Metin Oktay stadında çıkan Mor Menekşeler idmana istasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından yarı alanda topla taktik çalışan mor beyazlılar üçüncü etapta ise yarı sahada çift kale maç yaptılar. Oyuncuların istekli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmazken teknik patron Erol Kapusuz ise sürekli oyuncularına direktiflerde bulundu. 

 

 

 

İdmanda yaptıklarını  maçtada yaparsanız

 

 

Antrenmanın son bölümünde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Kapusuz, “Aferin çocuklar. Çalışma azminizden ve hırsınızdan memnunum. Verdiğim direktifleri yerine getirmeye başladınız. Burada yaptıklarınızı antrenmanda da yaparsanız hiçbir sıkıntı yaşamayız. Yeter ki böyle oynayın” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —