Tarih: 30.11.2022 02:26

ICS Personel Devam Kontrol Sistemleri Faydaları

Facebook Twitter Linked-in

PDKS, giriş ve çıkış saatleri, vardiya ve çıkışlar gibi çalışan süreklilik bilgilerini sağlıklı bir şekilde saklar. Bu sayede ilgili maaş hesaplamaları ay sonunda kolaylıkla yapılır. 

Hayatın her alanında olduğu gibi günümüz teknolojik ve yazılımsal gelişmeleri çalışma hayatını daha kolay ve doğru hale getirmektedir. Şirketler için otonom sistem, günümüz koşullarında zamandan ve maliyetten tasarruf anlamına gelmektedir. ICS PDKS, manuel olarak veri girmeden takibi yapan kişiler için hata payını sıfıra indiren bir sistemdir.

PDKS Ne İşe Yarar?

PDKS, bir şirkette çalışan personellerin çalışma saatlerinin aylık toplam değerini hesaplayarak ücretlerini hesaplayan yeni nesil takip sistemidir. Sistem; normal saatler, geç gelenler, erken ayrılanlar, fazla mesai, tatiller ya da devamsızlıkların manuel girişe gerek kalmadan otomatik olarak girilmesini ve bildirilmesini sağlar. 

Şirketin kurumsal işleyişindeki özel değişiklikler ile çalışanlara ait veriler elde edilmektedir. Bu, hiçbir insanın bu verileri elektronik ortama girmesine gerek olmadığı, sistem işlemlerinin kesintiye uğramadığı ve insan emeğinin kalıcı olarak kayıt altına alındığı anlamına gelir. Bu nedenle, maaş hesaplamasında herhangi bir hata olmaz.

PDKS’nin Avantajları Nelerdir?

En önemli avantajı, çalışanların iş yükünü azaltır. Çünkü personelden ve personel işlerinin günlük kaydı için gereken zamandan tasarruf edersiniz. Sistem bunu sizin yerinize yapar. Unutulan, atlanan ya da eksik verilerden kaynaklanan hesaplama hataları olasılığını ortadan kaldırır. Bu pozisyon, çalışanlar ve şirket arasında güven oluşturur ve verimliliği artırır. 

Büyük firmaların her ay sonunda yapmak zorunda oldukları maaş ödemeleri, manuel işlemler ile daha zordur ve hazırlamanız gereken fiş ve raporlar ile o zorlu adımlar ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Aynı zamanda, otomatik sistemler aracılığı ile girdiler ve çıktılar somut bilgiler olduğundan, suistimal ortadan kaldırılır.

Personel devam kontrol sistemleri, günümüz dijital dünyasındaki tüm iş modelleri için etkin çözümler sunar. Özellikle okul gibi güvenliğin daha önemli olduğu organizasyonlarda Personel Devam Kontrol Sistemleri, personel ve güvenliğin gözetimini sağlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —