Tarih: 29.05.2020 21:24

İç Giyim Alışverişlerinde Camasircimshop.com Farkı

Facebook Twitter Linked-in

 

İnsanların ilgi gösterdiği alanlarda sektöre yeni kişilerin girmesi doğal bir süreçtir ve hem çeşitlilik hem de fiyat konusunda oluşan rekabet son kullanıcıya yani müşterinin faydasına olmakta.

Rekabetin çok olduğu sektörlerden birisi de online iç giyim sektörüdür ve bu sektörde uzun yıllardır güvenle yer alan Camasircimshop.com web sitesi sahibi Özgür Güder ile sektörün nabzını tutmak istiyoruz.

Özgür Bey iç giyim sektörü oldukça rekabetçi bir sektör siz bu alanda ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?

Evet dediğiniz gibi oldukça zorlu bir alan olan online iç giyim sektörü, Pazar hacmi olarak genişlemekte fakat her gün yeni markaların yeni e-ticaret sitelerinin de bu pazara ortak olmak istemeleri ile de gittikçe rekabeti artan bir yapıya bürünmekte. Bizler hem klasik mağazacılık hem de online mağazacılık üzerinden işlerimize devam etmekteyiz. Her iki tarafta da var olmamız neticesinde yaşanabilecek sorunları birinci elden görme şansına sahibiz. Klasik ticaretin gerektirdiği güvenilirlik, dürüst ticaret, müşteri memnuniyeti, uygun fiyat gibi konular bizim zaten kırmızı çizgilerimiz.

Bütün bunlara ek olarak web sitemiz üzerinde müşterilerimize faydalı olacağına inandığımız blog yazıları yazmaktayız. Örneğin hanımefendilerin yaşadığı sorunlardan biri olan sütyen bedeni hesaplaması konusunda güzel bir sayfa hazırladık bu konuya ek olarak ta sütyen seçerken alırken nelere dikkat etmeliyiz hakkında harika bir yazı daha hazırladık ki, müşterilerimiz sipariş verirken değişim konularında gereksiz yere uğraşmasınlar.

Ve bunun gibi güncel konularda bir çok yazımız daha mevcuttur.

Bir çok online alışveriş sitesi arasından sizi neden tercih etmeliler?

Dediğiniz gibi onbinlerce alışveriş sitesi bulunmakta, tabi hepsinin alanları farklı farklı olsa da, bir şekilde herkes ürün çeşitliliği ve iç giyim sektörünün cazibesi nedeniyle bu alana girmek istiyor. Öncelikle bizim avantajımız sektörde uzun yıllardır olmamız ve hem fiziksel mağaza hem de online satış kanallarımız ile bilinen bir marka olmamız, müşterilerimiz açısından önemli bir güven oluşturmakta. Daha sonrasında ise sattığımız ürünlerin kalitesi, uygun fiyatı ve %100 müşteri memnuniyeti politikamız bizleri bu sektörde sevilen ve tercih edilen firmalar arasında tutundurmayı başarmıştır.

İç giyim sektöründe en çok satın alınan ürünler neler olmaktadır?

Çamaşırcımshop olarak sadece iç giyim üzerine hizmet vermiyoruz, pijama takımları, termal taytlar, eşofman takımları, nişan, çeyiz takımları gibi bir çok alt kolda da ürün gruplarımız bulunmakta. Ama satış istatistiklerine baktığımızda fantazi iç çamaşırı ve sütyen külot takımı modellerimiz diğer ürün gruplarına oranla büyük bir satış ivmesi yakalamış durumda. Sepet tutarlarına baktığımızda ise en yüksek sepet tutarlarında yer alan ürünler bireysel değil tüm ailenin ihtiyaçları için alınmış ürünlerden oluştuğunu gördüğümüzde ise mutluluğumuz daha da artmakta. Çünkü kalitemizi bilen ve bunu tüm ailesine yansıtmak isteyen müşterilerimizin varlığını bilmek bizler için en büyük motivasyon kaynağı…

Son olarak ne tavsiyede bulunursunuz?

İç giyim alışverişlerinizi yaparken iyice araştırmalarını, telefon ile aradıklarında karşılarında muhatap buldukları yerlerden yapmalarını öneririz. Büyük markaların iletişim kanalları genel olarak otomatik cevaplamaya alındığında müşterilerin muhatap bulma noktasında yaşadıkları sıkıntı sektör için büyük ön yargı oluşturmakta. O yüzden müşteri ilişkileri ve güvenirlik ilk bacakları nokta olsun…

Özgür Bey bizlere vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür eder işlerinizde başarılar dileriz…

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —