Tarih: 22.01.2023 19:49

İbrahim Murat Gündüz ve Novada Şirketler Grubunun Genel Müdürü Erkan Çelik Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler

Facebook Twitter Linked-in

İzmir’li tecrübeli siyasetçi ve iş dünyasının tanınmış ismi Erkan Çelik ile hayırsever kişiliği ile tanınan sporsever iş insanı İbrahim Murat Gündüz 14 Ocak 2023 tarihinde İstanbul’da Ataşehir’de Novada Şirketler Grubu ile İbrahim Murat Gündüz’ün katkıları ile düzenlenen ‘Golden Gloves Awards’ ödül gecesinin ana sponsoru oldular.

Türkiye’de sporun gelişmesi adına bu tür organizayonlara katkıda bulunmayı alışkanlık haline getirmiş iki dost Ünlü sunucu Tarık Sayın tarafından düzenlenen ödül gecesinde fight sporlarına destek veren birçok kişinin ödül almasına vesile oldular.

Bilhassa İbrahim Murat Gündüz’ün bu ödül gecesinde UFC yıldızlarının yer almasını çok istediğini bilen Erkan Çelik dostu İbrahim Murat Gündüz’e büyük bir jest yaparak Novada Şirketler Grubu’nun maddi desteğini alarak Gürcistan vatandaşı Dünyaca ünlü UFC dövüşçüsü Roman Dolidze’yi Gürcistan’dan ödül gecesi için Nuri Tekinalp’e ait özel uçakla İstanbul’a getirtti.

Golden Gloves Awards

Demokrat Parti İzmir Narlıdere İlçe Başkanı olarak İzmir siyaset dünyasına yön veren Erkan Çelik golden gloves awards ödül gecesinde Yılın en iyi ceo’su ödülünü alırken sporcu gençlerin abisi olarak haklı bir üne sahip İbrahim Murat Gündüz ise yılın spor elçisi ödülünü Tarık Sayın’ın elinden aldı.

Erkan Çelik, İbrahim Murat Gündüz ve Novada Şirketler Grubunun Finans Ceo’su Onur Yalın hep birlikte bu tür faydalı organizasyonlara maddi destek vermeye devam edeceklerini belirttiler.

https://www.bigunhaber.com/haberleri/ibrahim-murat-gunduz/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —