Tarih: 24.08.2013 13:46

İbrahim Karaosmanoğlu : "çevre ve doğa aşığıyım"

Facebook Twitter Linked-in

‘’Ben bir doğa ve çevre aşığıyım’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, doğanın ve hayvanların korunmasında Kocaeli Büyükşehir’in Türkiye’ye örnek çalışmalar yaptığına değindi. 

 

Kent Konseyi Doğa ve Hayvanları Koruma Çalışma Grubu, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’ün de hazır bulunduğu ziyarette

Başkan Karaosmanoğlu’na Kent Konseyi Doğa ve Hayvanları Koruma Çalışma Grubu’nun faaliyetlerine yönelik bilgi aktarıldı.

 

Çalışma grubu, doğada yaşayan hayvanların kış ve yaz aylarında hayatlarını devam ettirebilmeleri için yapılması gerek çalışmalarla ilgili vatandaşları da bilgilendirdiklerini aktardı. Doğada yaşayan tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir olarak her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Çalışma grubu heyetinde yer alan doğa ve hayvan dostları, çalışmalarında en büyük desteği Başkan Karaosmanoğlu’ndan gördüklerine değindi.

 

 

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra yolunda yapımına devam ettiği Sokak Hayvanları Bakım ve Doğal Yaşam Merkezi de gündeme geldi. Başkan Karaosmanoğlu, burada sokak hayvanları için özel bir köy oluşturulduğunu, burada çocuklara ve ailelere hayvan bakımı konusunda eğitim de verileceğini söyledi. Çalışma gurubu üyeleri, Büyükşehir'n bu çalışmasının çok önemli bir hizmet olacağını ve bu çalışmaya katkı sunmak istediklerini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —