Tarih: 17.06.2013 16:28

Huzurevinde babalar günü kutlaması

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli Huzurevi’nde gerçekleştirilen programa katılan Başkan Doğan, huzur evi sakinleri ile yakından ilgilendi. 

 

Babalar Günü dolayısıyla huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Doğan, “Ailesi için her türlü fedakarlığı gösteren, onlar için hayatın zorluklarına göğüs geren, ailesi için mutlu bir gelecek hazırlamak adına gecesini gündüzüne katan babalarımız evimizin direğidir. Her çocuğun babası onun için kahramandır. Yaşı kaç olursa olsun her çocuk için babası sığınılacak bir liman. Çocuk hayata atılmak ve zorluklarla mücadele etmek için hep babasını örnek alır. Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Sadece bir gün değil, yapmış oldukları fedakarlıklar karşısında hak ettikleri sevgiyi her zaman göstermeliyiz.

 

Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve huzurevi sakinleri katıldığı Babalar Günü programında İzmit Belediyesi Çocuk Korosu şarkılarını babalar için söyledi. Çocukların söyledikleri şarkılara eşlik eden Başkan Doğan ve huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan programda gönüllerince vakit geçirdiler. Başkan Doğan programın sonunda babalar günü hediyelerini vererek yaşlılara sağlıklı bir ömür diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —