Tarih: 12.08.2012 12:01

Huzurevi sakinleri iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayında huzurevinde kalan vatandaşlar unutulmadı. Kent Konseyi, Kocaeli’deki huzurevlerinde kalan vatandaşları bir araya getiren iftar programı düzenledi. Derbent Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Uygulama Oteli’nde gerçekleşen iftar programına İzmit, Darıca, Tavşancıl ve Gölcük’teki Huzurevi sakinleri davetli olarak katıldı.

 

 

 

YAŞLILARA HOŞGÖRÜLÜ OLMALIYIZ

 

 

İftar programında huzurevi sakinlerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm yalnız bırakmadı. Genel Sekreter Ersin Yazıcı, vatandaşlarla sohbet ederek tek tek hatırlarını sordu. Genel Sekreter Yazıcı, herkesin bir gün yaşlanacağını, bu nedenle yaşlılara hoşgörüyle yaklaşmak gerektiğini söyledi.

 

 

 

PROGRAMDAN MUTLU AYRILDILAR

 

 

İftar yemeği otelin bahçesinde açık havada gerçekleşti. Huzurevi sakinleri bir araya gelmeyi fırsat bilerek bol bol sohbet ettiler. Fasıl eşliğinde süren iftar programından huzurevi sakinleri mutlu bir şekilde ayrıldılar. Vatandaşlar iftar programına katılımından dolayı Genel Sekreter Yazıcı’ya programı tertiplemesinden dolayı da Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e teşekkür ettiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —