Tarih: 12.06.2016 15:02

Hürriyet STK’ları ziyaret etti.Bakın bu ziyaretler içerisinde neler var!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, toplumun birlik, beraberliği ve yardımlaşmasında önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. TMMOB Kocaeli Mimarlar Odası, Kocaeli Çevre Mühendisleri Odası, Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret eden Hürriyet, VM Medikal Park Hastanesi ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’ni (KYÖD) unutmadı.
MEDİKAL PARK, KYÖD ve TABİPLER ODASI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kocaeli’de bulunan kent dinamiklerinin yerinin ve öneminin her geçen gün daha da önem kazandığının bilincinde olan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarının ardından bu bağlamda kentte bulunan STK’ları ziyaret etti. İlk olarak VM Medikal Park Hastanesi’nde yeni göreve başlayan hastane Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin ve Başhekim Göksel Ensari’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Hürriyet, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde genel kurulunu gerçekleştiren Kocaeli Tabip Odası Başkanı Aynur Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nin geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulunda başkan olarak seçilen Mehmet Toker’i de unutmayan Hürriyet, Toker ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
MİMAR VE ÇEVRE MÜHENDİSLERİNİ DE UNUTMADI
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; İzmit Soydan İş Merkezi’nde bulunan TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Mehtap Öztürk ve TMMOB Taş Bina’da Mimarlar Odası Başkanı Kamuran Öztekin ile yönetimlerini de ziyaret etmeyi unutmadı.  Çevre Mühendisleri ve mimarların sorunlarını dinleyen Milletvekili Hürriyet, Türkiye’nin gündeminde bulunan konularda da mühendis ve mimarların sorularını yanıtladı. Ziyaretler hakkında konuşan CHP’li Milletvekili Hürriyet, “Sivil toplum kuruluşları toplumun birlik, beraberliği ve yardımlaşmasında önemli bir yere sahiptir. Toplumun farklı kesimleri yardım etme, yardım alma amacıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği sergilerler. Ayrıca toplumda, fedakarlık, dayanışma, hoşgörü, kardeşlik, toplumsal barışın sağlanması açısından da STK’lara önem veriyorum. Kocaeli’nin marka kent olma yolunda STK’lara ve önder insanlara ihtiyacı vardır” açıklamasında bulundu. 

kyod-(1).jpgkocaeli-mimarlar-odasi-(1).jpgvm-medikal-park-(1).jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —