Tarih: 19.02.2013 14:14

Hüner Coşkuner Şahin Medya Grubu'nda

Facebook Twitter Linked-in

Radyo Mavi’den Hüner Coşkuner geldi geçti

Radyo da sıcak sohbetin geçtiği dakikalarda sevenleriyle birlikte oldu.

 

Radyo Mavi’de olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sohbete başlayan Coşkuner albümünü çıkaralı 10 gün olduğunu ve dinleyicilerinin albümü sahiplenip sevdiğini bundan çok memnun olduğunu belirtti. Coşkuner ’’26 senelik sanat hayatımda 20. albümümü çıkartmış oldum’’ dedi.  Dinleyicilerinin isteklerini kırmayan Coşkuner canlı performansta bulunup “En çok hangi albümünüzü beğeniyorsunuz” sorusuna ‘’Hepsini ayrı ayrı çok seviyorum fakat klasikler 2, klasikler 3 onların yeri ayrı bende’’ dedi. Her birinde ayrı ayrı emeği olduğunu belirten Coşkuner teknoloji ilerledikçe sektörün canlılığını yitirdiğini, emeğin önemsenmediğini, insanların hediye alırken albüm alarak sektörün canlanmasına katkı sağlamalarını istediğini belirtti. 

 

“Ruhum hala 18”

İşini çok sevdiğini ve önem gösterdiğini söyleyen Coşkuner gece hayatının olmadığını, alkol ve sigara kullanmadığını dile getirdi. Tek isteğinin gündeme sanatıyla gelmek istediğini, kendini halktan biri olarak gördüğünü ve paylaşımcı bir kişiliğe sahip olup “isterse yaşım 78 olsun ruhum hala 18” diyen Hüner burcunun özelliklerini de taşını belirtti. 

 

“Vasiyetim, küpelerimle gömülmek isterim”

Hüner’in medyada yer alan “küpelerimle gömülmek isterim” sorusuna açıklık getirdi. Aksesuarları çok sevdiğini birazda espri olsun diye söylediğini medyanın bunu çok abarttığını ve cımbızla çekip manşet yaptıklarını dile getirdi.Yeni albümüne klip çekmediğini ve bunun kararını dinleyicilerin isteğine bırakarak hunercoşkuner.com da oylamaya sunduğunu söyledi. Hüner’in gönlünde yatanın 2. ve 3. şarkı olduğunu söyledi. Hüner’in medyadan takip ettiğine göre yeni albümünde dinleyicilerin en çok beğendiği 4 şarkıyı sıraladı.

 

1.Artık Sevmeyeceğim

2.Damarımda Kanımsın

3.Duydum ki Unutmuşsun

4.Senden Vazgeçemem 

Son olarak dinleyicilerine kucak dolusu sevgiler gönderen Coşkuner bu keyifli sohbetten memnun olduğunu ve Şahin Medya Grubuna teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —