Tarih: 11.06.2017 08:55

Hülya Koçyiğit'ten Erdoğan'a teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Akciğerindeki kanserli bölge nedeniyle mayıs ayında New York-Presbyterian Hastanesi'nde operasyon geçiren Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile çıktığı sağlık yürüyüşünde açıklamalarad bulundu.

Sevgi, aile ve insani değerlerin öne çıktığı, sosyal içerikli filmlerdeki rolleriyle bilinen Türk sinemasının efsane ismi Koçyiğit, haziran ayı ortasında Türkiye'ye döneceğini bildirdi. Koçyiğit, "Allah izin verirse bir hafta sonra inşallah uçak yolculuk yapabileceğim. Bu nekahet dönemini parkta yürüyerek geçiriyorum. Çünkü doktor sık sık yürümemi tavsiye etti." dedi.

Koçyiğit, yaşadığı rahatsızlığın tedavisi sırasında dua ve iyi dilek mesajlarıyla kendisine destek olanlara minnettarlığını dile getirdi. Koçyiğit şöyle devam etti: Ben öylesine vefalı, öylesine sanatçıya saygı duyan, vefa duyguları yaşayan bütün millete, aslında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hanımefendi'ye, Sayın Başbakanımıza ve arayan birçok bakanlarımıza, birçok siyasilere, iş adamlarına, sanatçı kardeşlerime, sporculara minnettarım. Beni en duygulandıran, beni var eden, yıllarca gönlünde bana yer açan bütün seyircilerime yürekten teşekkür ediyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —