Tarih: 18.03.2021 22:44

HKP’den grevdeki Baldur işçilerine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

HKP Gebze İlçe Örgütü adına Murat Kızıltaş, grevdeki işçileri selamlayarak bir konuşma yaptı. Kızıltaş, Baldur İşçileri’nin onurlu mücadele verdiklerini, Halkın Kurtuluş Partisi olarak yanlarında olduklarını belirtti.

Kızıltaş, HKP üye ve yöneticilerinin grevlerden, direnişlerden geldiğini söyledi. HKP’nin İşçi Sınıfı içerisinde olduğunu ve İşçi Sınıfı için mücadele verdiklerini belirtti. Kızıltaş, “İçinde yaşadığımız Parababaları düzeninde, pandemiyle birlikte ekonomik kriz derinleşmiş, krizin faturası İşçi Sınıfımıza ve Emekçi Halkımıza çıkartılmıştır. Pandemi döneminde Parababalarına teşvik üstüne teşvik verilmiş, İşsizlik Fonu bu teşvikler için kullanılmış, artık işverenlerin destek fonuna dönüşmüştür” dedi.

Kızıltaş, “Örgütsüz İşçi Köle İşçidir, Örgütlü İşçi Yenilmez” sloganını hatırlatarak, Baldur İşçilerinin mücadelesinin er geç zafer kazanacağını söyledi. Baldur İşçilerine mücadelelerinde başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Ziyaret sırasında HKP üyeleri ve Baldur İşçileri, “Baldur İşçisi Yalnız Değildir”, “Yaşasın Baldur Grevimiz”, “Yaşasın Sınıf Dayanışması”, “Baldur’a Sendika Girecek Başka Yolu Yok!” sloganları attı.

İşçiler, HKP üyelerine grev çayı ikram etti. Mücadelelerinin seyri, ülkedeki İşçi Sınıfı ve Emekçilerin durumu ve Anayasal bir hak olan sendikalaşma hakkı konularıyla ilgili sohbet edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —