Tarih: 04.03.2018 14:53

Hırsızlar kıskıvrak yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

Olay, 3 Mart'ta Derince Yavuzsultan Mahallesi Esen Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Y.E.G. isimli kişi evinin önünde arabasının olmadığı fark ederek, çalınmış olması ihtimali üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların evin önünden aracı düz kontak yöntemi ile çaldığını belirdi. Hırsızlar daha sonra çaldıkları otomobil ve kendileri ait otomobil ile peş peşe İstanbul'a gittikleri tespit edildi. 
Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri tespit ettikleri hırsızların kendi aracının İstanbul Sultanbeyli'de bir adrese kayıtlı olduğunu belirledi. Yapılan operasyon sonucundan Kocaeli'den otomobil çalan M.Ü. (21) ve M.B.(24) 'yi ikametlerinde kıskıvrak yakaladı. Yapılan sorgulamalar sonucunda şahıslar otomobili çaldıklarını itiraf ederek, aracın yerini polis ekiplerine söyledi. Polis ekiplerinin yapmış olduğu incelemelerden sonra araç Kocaeli'ye getirilerek sahibi Y.E.G.'ye teslim edildi.M.Ü ve M.B. de sorgulanmak üzeri Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. 
Öte yandan, şahıslardan M.B.' nin 4 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan iki Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —