Tarih: 14.04.2016 14:37

Hindistan Başbakanı İngiliz Prensinin Elini Sağlam Sıktı

Facebook Twitter Linked-in

Güçlü bir el sıkmanın sağlam liderlik göstergesi olduğu söylenir. Hindistan Başbakanı Narendra Modi bir milyardan fazla insanın lideri olduğunu bu fotoğrafla Prens William'a göstermiş oldu.

PRENS WİLLİAM'IN SAĞ ELİNDE BEŞ PARMAĞIN İZİ ÇIKTI

Başbakan Modi'nin İngiliz hanedanından ağır misafirleri olan Prens William ve Prenses Kate'i karşıladığında selamlama gereği el sıkışmalarının ardından Prens William'ın sağ elinde Hindistan liderinin beş parmağının da izi kaldı. Modi'nin bu hareketi aşırı coşkunlukla yaptığı dile getirildi.

PRENS, İNGİLTERE'DE GÜNDEME ÇELİK KRİZİ ÜZERİNE HİNDİSTAN'A GİTTİ

Hindistan başbakanı ve hükümet üyelerinin katıldığı görüşme, İngiliz kraliyetinin iki üyesinin Hindistan turuna son dakikada eklendi. İki hafta önce Hindistan merkezli çelik üretim şirketi Tata, yaptığı açıklamayla İngiltere'deki faaliyetlerini satma kararı aldığını belirtmişti. Bu açıklama İngiltere'de 40.000 kişinin işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasını gündeme getirmiş, olası bir krizi riskini ortaya çıkarmıştı.

PRES WİLLİAM, BU YIL İÇİNDE İKİNCİ KEZ POLİTİK MANEVRA YAPTI

Bu gelişmeler üzerine kraliyete yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, konu sarayda bir öğle yemeğinde tartışılmış, Hindistan'a bir gezi tertip edilmesine karar verilmişti. Bu gezide ayrıca Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın da kocası Prens William'a eşlik edeceği ilan edilmişti. Bu gezi ile birlikte Prens William sene içinde ikinci kez politik bir olaya dahil oldu. Prens William, şubat ayında yaptığı bir konuşmada, Avrupa Birliği'nde kalınması yönünde görüş bildirmişti.

 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —