Tarih: 06.06.2016 08:17

HERKES 'O SENE BU SENE' DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

İmza törenine kenetlenme adına verilen birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu. Herkesin ‘O SENE BU SENE’ tişörtlerini giydiği gecede tek bir yorum yapıldı, "Bu kenetlenme bizi şampiyonluğa taşır." 

Gebzespor yeni sezon kadrosunu tanıttığı imza töreninde şampiyonluk ateşini yaktı. Liglerin sona ermesinin ardından transfer bombalarını patlatan yönetim, söz kestiği oyunculara önceki akşam Holiday Inn Otel’de düzenlenen törenle imza attırdı. İmza törenine Gebzespor etrafında kenetlenen protokol mensupları ve taraftarlar büyük ilgi gösterirken, herkesin ‘O SENE BU SENE’ yazılı tişörtleri giymesi şampiyonluğa olan inancı bir kez daha gözler önüne serdi. 

gebzespor-3-008.jpg

PROTOKOL DE HEYECANLI
Gebze protokolü de imza töreninde ‘O SENE BU SENE’ dedi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, kendilerine takdim edilen ‘O SENE BU SENE’ tişörtlerini giyerek yerlerini aldı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
Gebzespor’un şampiyon olmasını canı gönülden dileyen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan yaptığı konuşmada, "Bu kadar büyük bir gayret ve emek bizlere şampiyonluk kupasını getirecektir. Başarılar diliyorum" ifadesini kullanırken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise kentin, taraftarın ve kulübün daha şimdiden şampiyonluk havasına girmiş olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, GTO Başkanı Nail Çiler ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer’de Gebzespor’un şampiyon olacağına inandığını söyledi.

gebzespor-4-004.jpg 

MARŞ COŞTURDU
Salonda bulunan herkesin ‘O SENE BU SENE’ tişörtlerini giydiği imza töreninde merak edilen Gebzespor marşı, katılımcıların beğenisine sunuldu. Gebzespor Başkanvekili Doçent Doktor Hakan Karataş ve Sedat Erdoğdu’nun sözlerini yazdığı, Sedat Karaçay’ın da bestesini hazırladığı Gebzespor marşı herkesi coşturdu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —