Tarih: 18.06.2019 16:35

Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanı yayınladı: Demir ve Selin öpüşüyor

Facebook Twitter Linked-in

Her Yerde Sen adlı dizi Cuma akşamı ilk bölümüyle Fox ekranlarında izleyiciyle buluştu. Her Yerde Sen’in hayranları 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye meraklanmaya başlarken yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
Bugün yayınlanan yeni bölüm fragmanında Demir ile Selin biririnden hoşlanmaya başlıyor. İkilinin ilk öpüşmeleri 2. bölümde gerçekleşecek.
 
Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın
 
Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Dizinin 21. bölüm fragmanında Demir ile Selin’in ayrılmamaları dahası aynı evde yaşayabilmeleri için onların birbirine aşık olmalarına karar verir aileleri.
Dizinin 21. bölüm fragmanında aynı evde yaşamak istemediklerini ailelerine söyleyen Demir ve Selin’in birbirlerine karşı fikirleri yavaş yavaş değişmeye başlıyor.
Başrollerini Ali Yağcı le Aybüke Pusat’ın paylaştığı yaz gençlik dizisi Her Yerde Sen’in izleyici tarafından nasıl karşılandığı, ne kadar izlendiği yarın belli olacak reyting sonuçlarıyla ortaya çıkacak.
Her Yerde Sen 2. bölüm fragmanı
Sevimli bir evi birbirinden habersiz şekilde yüzde 50 satın alan iki gencin hikayesini anlatan Her Yerde Sen adlı dizinin 2. Bölüm fragmanı dizinin hemen ardından yayında olacak.
Oyuncu kadrosu
FOX TV’nin yaza damga vurması beklenen romantik komedi dizisi Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu.
Son dönemde YouTube videolarıyla kendine has bir hayran kitlesi edinen Zeynep Bastık ise Her Yerde Sen dizisinin tanıtım müziğine imza yaptı.
Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın; https://medyanotu.com/her-yerde-sen-2-bolum-fragmani-yayinladi-mi/



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —