Tarih: 31.07.2015 11:32

Her şey engelleri aşmak için

Facebook Twitter Linked-in

Uzunca bir süre daha devam eden seminerlere vatandaşında yoğun ilgisi oldu. Merkezi Çayırova'da bulunan Marmara Engelliler Derneği'nde (MARENDER) özellikle engelli vatandaşlar, aileleri ve vatandaşlar için düzenlenen seminer programları devam ediyor. Bilgilendirme seminerleri içerikleri birbirinden  farklı seminerler eğitim, sağlık, gündelik yaşam gibi değişik konularda gönüllü uzamanlar tarafından veriliyor.

Önceki gün gerçekleştirilen iletişim konulu seminerde konuşan MARENDER Başkanı Memiş Özdemir, "Seminerimizde iletişim sorununu uzun konuşmalar yerine daha verimli, daha anlaşılır, samimi bir sohbet ortamında gerektiğinde soru cevaplı anlatımlarla uzmanlarımızın samimi yaklaşımlarıyla konuklarımız için çok faydalı bir şekilde gerçekleştirdik.

Aldığımız olumlu tepkilerden de anladığımız kadarıyla bu seminerlerin çoğaltılarak devam ettirilme isteği dernek olarak  bizi aklımızın erdiği gücümüzün yettiği kadar insanlara faydalı olmaya davet ediyor. Çayırova esnaflarının desteği, sivil halkın katılımıyla uzman kişilerin eğitim ve bilgilendirmeleriyle bu programlarımıza devam edeceğiz" dedi.

LALE KALAYCIOĞLU 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —