Tarih: 21.11.2011 15:11

Her çocuğa TSE Kartı!

Facebook Twitter Linked-in

TSE’nin laboratuar üssünün Çayırova’da olduğu için Kocaeli’yi pilot bölge seçtiklerini Belirten Şentürk, “Kocaeli pilot bölge olmak üzere çocuklara TSE belgesi anlatılacak ve her çocuğa TSE kimlik kartı verilecek” dedi.

 

 

 

TSE'NİN ÖNEMİNİ ÇOCUKLARA ANLATIYORUZ

 

Toplumsal duyarlılığı belli yaşın üstündeki kişilere anlatmanın zor olduğunu belirten Şentürk, “TSE’nin önemini çocuklara anlattığımızda karşılığını alıyoruz. Bu nedenle Kocaeli’de şuan dört okulu pilot bölge olarak seçtik ve buradaki çocuklara TSE’yi anlattık. Kalite konulu gösterilerle anlatılanları kalıcı kıldık” dedi. Şentürk, ailelere verilmek üzere her çocuğa bir mektup verdiklerini ve TSE’li ürünlerin ayrıcalıklarını ailelere ileteceklerini ifade etti.

Önümüzdeki süreçte ilk planlarının Çin’de ve Avrupa’da temsilcilik açmak olduğunu söyleyen Şentürk, Türkiye’de 50 bin üzeri üründe TSE belgesinin olduğu söyledi. Tüm Türkiye’yi kuşatan 1 liracı dükkanlarına da değinen Şentürk, “Bu konuda konuşmak bile istemiyorum. O ürünlerin 1 lira olması mümkün değil, kanserojen maddelerden yapılan ürünler halka satılıyor” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —