Tarih: 11.10.2015 13:11

HDP VE CHP'LİLER KOL KOLA YÜRÜDÜLER !

Facebook Twitter Linked-in

Ankara’da dün gerçekleşen 95 kişinin öldüğü bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için Sıhhiye Meydanı'nda toplu anma ve uğurlama töreni düzenlendi. 

POLİSLE TARTIŞTILAR
Ankara TCDD garı önünde, saldırının gerçekleştiği yere karanfiller bırakılması planlanırken polis alana girişe izin vermedi. Bunun üzerine anmaya gelenlerle ile polis arasında tartışmalar çıktı.

ANKARA'DA KATİL DEVLET SLOGANLARI
Diğer gruplar da “Katil Devlet” sloganlarıyla Sıhhiye’ye doğru yürüyüşe geçti. Binlerce kişi Sıhhiye yolunu trafiğe kapattı.

HDP: ÇEVİK KUVVET SALDIRDI
HDP’den yapılan açıklamada “Barış Mitingi Katliamı’nın gerçekleştiği noktaya karanfil bırakmak isteyen kurum temsilcileri ile Eş Genel Başkanlarımız, Grup Başkanvekillerimiz ve milletvekillerimizin bulunduğu heyete çevik kuvvet ekipleri saldırmıştır. Yaralılar bulunmaktadır” denildi.

HDP VE CHP'Lİ VEKİLLER BİRLİKTE YÜRÜDÜ
Bu arada alanın farklı bir noktasında ise barikat açılarak girişe izin verildi. Saldırı yerinde anma düzenlenecek anmaya, acılı ailelerle birlikte, KESK, DİSK, CHP'li ve HDP'li vekiller, olayın yaşandığı Ankara Garı'na gitmek istediler. Ancak polisin kurduğu barikat nedeniyle, uzun süre alana alınmadılar.

figen_4653.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —