Tarih: 01.10.2012 16:18

Hayat arkadaşına böbreğini bağışladı!

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik’te iki böbreği iflas eden Cemal Sekmen, eşinin verdiği böbrekle hayata tutundu.  10 senelik evli, iki çocuk annesi Hatice Sekmen (30), eşi Cemal Sekmen’e böbreğini vererek hayata bağladı. Beş ay önce esnaf Cemal Sekmen'in aileden gelen genetik böbrek hastalığı dolayısıyla iki böbreği iflas ettikten sonra eşi Hatice Sekmen kocasına böbreğini vermeye karar verdi.

 

 

 

Böbrekleri iflas ettikten sonra diyaliz makinesine bağlanmadan evvel İstanbul’da özel bir hastanede gerçekleştirilen ameliyatla alınan Hatice Sekmen’in böbreği başarılı bir operasyonla kocası Cemal Sekmen’e nakledildi. Eşine böbreğini vermekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Hatice Sekmen, “Hayat müşterektir. İyi günümüzde yanında olduğumuz gibi kötü gününde de yanında olmak istedim. Eşimin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamasını istiyorum” dedi.

 

 

 

Eşinin bu davranışının kendisini duygulandırdığını söyleyen Cemal Sekmen ise, ”Eşim Hatice’ye ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana yeniden hayat verdi. Bizim ailemizde 6 kişi böbrek hastası, böbrek hastalığı genetik olarak bizlere miras kaldı. Çocuklarım için böbreklerini 6 ayda bir kontrol ettiriyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —