Tarih: 18.08.2017 08:54

Hava Yolu Taşımacılığında Dünya Markası

Facebook Twitter Linked-in

 

Güvenilir personeli ve hizmet kalitesi ile neredeyse tüm sektörlere hava yolu taşımacılığı imkanı sunan Fevzi Gandur, tüm müşterileri ile özel olarak ilgilenir ve gönderim süreci boyunca kargoların takibini eksiksiz bir şekilde gerçekleştirir.

Geniş ağı ve filosu ile müşterilerin yüzünde daima bir tebessüm bırakan bu büyük ekip, havadan, karadan veya denizden fark etmeksizin istediğiniz kargoyu dünyanın bir ucuna dahi gönderebiliyor. Sınırları ortadan kaldırarak başlamış olduğumuz bu yolculukta duraklarımızı da günden güne çoğaltıyoruz.

 

Havayolu Kargo Taşımacılığı Nasıl Yapılır?

Fevzi Gandur Lojistik, sektörde de yerini sağlamlaştırmış olan bir firma olarak sizlere hızlı ve pratik çözümler üreterek gönderim hızınızı da düşünüyor. Şöyle düşünün, bir inşaat firmasına sahipsiniz ve firmanızın yeni yapacağı binalar için malzemelere ihtiyacınız var. İnşaatın bitiş süresini belirlemenize rağmen malzemeleriniz bir türlü elinize ulaşmıyor. Bu durumda da işleriniz aksayabilir hatta ciddi bir maddi kayıp yaşayabilirsiniz.

Fakat Fevzi Gandur, gönderilerinizi sorunsuz bir biçimde ulaşması gereken noktaya teslim ediyor ve tüm problemleri ortadan kaldırmanıza da yardımcı oluyor.

Kargoların karşı tarafa gönderilmesi esnasında en çok dikkat edilmesi gereken konu ise gönderilen ürünlerin hasar görmemesidir. Göndermiş olduğunuz malzemelerin güvenliğini en ince ayrıntısına kadar sağlıyor ve hiçbir deformasyona uğramadan istediğiniz yere zamanında teslim ediyoruz.

Neden Hava Yolu Taşımacılığı?

Hava yolu taşımacılığı, özellikle hızlı bir gönderim yapmak isteyen müşterilerimizin tercih ettiği bir kargo yöntemidir. İstediğiniz kargoları sorunsuz, hızlı ve güvenilir bir şekilde göndermek istiyorsanız ilk tercihiniz hava yolu taşımacılığından yana olmalıdır.

Hava yolu taşımacılığı esnasındaki süreçte isterseniz bir koli ürün gönderebilir isterseniz de kargo boyutunuzu daha büyük bir şekilde tercih edebilirsiniz. Tıpkı kara yolu ve deniz yolu filomuzda olduğu gibi hava yolunda da aklınıza gelebilecek birçok yere istediğiniz kargoyu gönderebiliyoruz.

 

 

Kaliteli bir kargolama süreci geçirmek istiyorsanız, Fevzi Gandur Lojistik daima yanınızda...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —