Tarih: 08.08.2012 09:29

Hastane koridorunda cinayet!

Facebook Twitter Linked-in

Olay, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. İddialara göre, Akın Süleymanoğlu isimli şahıs yanına iki kişiyi alarak Derince Denizciler Caddesi üzerinde bulunan Hızır Sürücü Kursu'na giderek buranın sahibi ve akrabaları Hızır Y'den bin TL istedi.

 

 

 

İsteğine olumsuz yanıt alan Süleymanoğlu ve yanında bulunan iki kişi, Hızır Y'i darp etmeye başladı. Son anda kendisini darp edenlerin ellerinden kurtulan Hızır Y., silahını havaya doğrultarak iki el ateş etti. Hızır Y'in kendini korumak için havaya ateş etmesinin ardından korkan Akın Süleymanoğlu ve yanında bulunan iki şahıs olay yerinden uzaklaştı. 

 

 

Olayda kafa ve kolundan yaralanan Hızır Y., polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın verdiği ifade doğrultusunda kendisini darp eden şahısları gözaltına aldı. Bu sırada Hızır Y., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmaya giderken, aynı hastaneye sağlık kontrolüne getirilen Akın Süleymanoğlu ve akrabalarının saldırısına uğradığı öne sürüldü.

 

 

Çıkan kargaşada olay yerinde bulunan ve Akın Süleymanoğlu'nun kardeşi olduğu öğrenilen Kaan Süleymanoğlu karın bölgesinden bıçaklanarak yere yığıldı. Yoğun bakıma alınan Kaan Süleymanoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kargaşa nedeniyle Kaan Süleymanoğlu'nu kimin bıçakladığı tespit edilemedi.Olayla ilgili Hızır Y., İbrahim Y., Furkan Y., Cihat Y., Anıl S., Ayten S., Akın S. ve Cüneyt Y. isimli sekiz şahıs gözaltına alındı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —