Tarih: 16.08.2012 16:48

Hasmını sokak ortasında vurdu!

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Belediye Meydanı'nda hasmını iki ayağından silahla vurarak yaralayan zanlı, İnegöl’e bağlı Dipsizgöl köyünde yakalandı. Edinilen bilgiye göre Mehmet E. (23), 26 Haziran 2012 tarihinde Belediye Meydanı'nda, daha önce silahla yaraladığı hasmı Habib Ç.'nin (40) silahlı saldırısına uğradı. Ayaklarından yaralanan genç yakındaki iş yerine sığınırken, saldırıyı gerçekleştiren Habib Ç. olay yerine yakın bir yerde bekleyen otomobille kaçtı.

 

 

 

Yapılan araştırmalarda, Mehmet E.'yi yaraladıktan sonra otomobilini bırakıp yaya olarak kaçan Habib Ç.'nin Samsun ve Antalya'da saklandığı belirlendi. Zanlının 2 gün önce İnegöl'e geldiği bilgisine ulaşan emniyet ekipleri, yaptığı araştırma sonucunda Habib Ç.'yi İnegöl'e bağlı Dipsizgöl köyü su deposu mevkiinde yakaladı. Emniyete götürülen Habib Ç., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

 

Öte yandan daha önce Mehmet E. tarafından ayaklarından yaralanan Habib Ç. tedavisi tamamlanmadan hastaneden ayrılmış, iki gün sonra Hamidiye Mahallesi Pazartesi Pazar Yeri mevkiinde başka bir şahsın silahlı saldırısı sonucu bir kez daha yaralanmıştı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —