Tarih: 29.08.2012 12:25

"Hasarlı bina sayısında çelişki var"

Facebook Twitter Linked-in

CHP İl Örgütü'nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl başkanı Yalçın Kuşkan,hükümet tarafından kaldırılan üniversite harçlarında ikinci öğretimde eğitim gören öğrencilerin harç ödemeye devam etmesini eleştirdi. Kuşkan, eşitlik sağlanması için ikinci öğretimde okuyan öğrencilerin harçlarının da kaldırılması gerektiğini söyledi. Kuşkan ayrıca Kocaeli'ye yeni gelecek üniversite öğrencilerine destek olmaları için gençlik kollarını görevlendireceğini belirtti. 

 

 

 

KÖTÜ ETKİLEYECEK

 

 

İzmit'e bağlı Akmeşe Köyü'nde kurulmak istenen taş ocağının bölgedeki orman ve yer altı sularını olumsuz etkileyeceğine de değinen Kuşkan, “İmar komisyonumuzun araştırmasına göre Akmeşe'de faaliyete geçirilecek taş ocağı bölge halkının hayatını olumsuz etkileyecek” dedi. Kuşkan ardından sözü hasarlı binalara getirdi. 

 

 

 

ÇELİŞKİLİ DURUM

 

 

Hasarlı binaların yıkılmasının gündeme geldiğinden beri halkın tedirgin olduğunun altını çizen Kuşkan, valiliğin orta hasarlı olarak belirlediği 3 bin 750 binaya karşı Büyükşehir Belediyesi'nin bin 21 hasarlı bina olduğunu anlattı ve “Bu binaları iyice incelemeden liste çıkarmışlar. Vatandaşlar bu konuda endişeli” sözlerini kaydetti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —