Tarih: 11.10.2012 13:29

HAS Parti'den SP'ye geçtiler!

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde Darıca Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Eylül ayı çalışmalarını değerlendirmek üzere divan toplantısını yaptı. İlçe binasında mahalle yönetimleri ve üyeleriyle birlikte yapılan toplantıya katılım yoğun oldu. Genel Merkez’den Genel İdare Kurul Üyesi Sezai İncesu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen ilçe divan toplantısının gündeminde kapatılan HAS Parti’den katılımlar, mahalle çalışmaları, birim çalışmaları ve GİK Üyesi Sezai İncesu’nun siyasi konuşması yer aldı. Toplantının açılışında konuşma yapan Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Yener Dursun,  teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.

 

 

HAS’TAN SP’YE GEÇTİLER

 

 

Dursun, mahalle ve yönetimlerine üzerlerine düşen görevlerini yerine getirdiklerinden ötürü tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Dursun, yakın zamanda feshedilen HAS Parti’den Cevat Çalışkan, Mustafa Taşçı, Adem Duran ve Köksal Ceylan’ın Saadet Partisi’ne katılımlarını büyük bir memnuniyetle karşıladı. “Gelecek olan herkese gönlümüz, kucaklarımı ve kapılarımız açıktır. Arkadaşlarımızın Milli Görüş yolunda Saadet çatısı altında birçok çalışmalarda görev alıp çalıştıklarını biliyoruz. Hız kesmeden devam edeceğimiz parti çalışmalarında kendilerini aramızda görmek sevindiricidir. Bıraktıkları yerden çalışmalara devam etmeleri bizleri mutlu edecektir” dedi.  Dursun, toplantıya katılım sağlayan partili üyelere teşekkür etti.

 

 

 

“YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ”

 

 

Saadet Partisi GİK Üyesi Sezai İncesu, HAS Parti’den Saadet Partisi’ne geri dönerek katılım sağlayanları “Yuvanıza Hoş geldiniz” diyerek karşıladı. İncesu; Genel Merkez çalışmalarının yürütmüş olduğu faaliyet ve çalışmalar hakkındaki bilgileri üyelere aktardı. Kocaeli’nin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren İncesu sözlerine şöyle devam etti; “Saadet Partisi Genel Merkez tarafından yürütülen seçim çalışmalarında Kocaeli bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. 2013 yaz ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kocaeli’de Milli Görüş’ün iş başına gelmesi için seçim çalışmalarındaki etkinliği ve heyecanlığı Darıca teşkilatından bekliyoruz.”

 

 

 

“DEVLET GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERMEDİ”

 

 

 

İncesu ayrıca dünya gündeminde olan Peygamber Efendimize hakaret içeren filme dikkat çekerek, “Türkiye de bu özel konuya ilişkin tepkisini gösterecek. Saadet Partisi haricindeki diğer parti ve grupların korku içinde yaklaşımlarını anlamsız buluyorum. Maalesef manevi değerlerimizin en kutsalı olan Peygamber Efendimize yapılan bu plânlı hakaretlere karşı devlet olarak güçlü bir tepki gösterilmemiştir” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —