Tarih: 26.05.2012 14:37

HAS Parti'den acı itiraf!

Facebook Twitter Linked-in

 

HAS Parti İl Teşkilatı'nın aylık divan toplantısı Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İl divan toplantısına; HAS Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Seyfettin Öztürk, il başkanı Erol Pekcan, 12 ilçe başkanı, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı. Toplantıda, ilçelerde tamamlanan kongreler ile eylül ayına ertelenen il kongresi masaya yatırıldı.

 

HAS PARTİ'YE ÜYE OLUN

 

Partililere seslenen il başkanı Erol Pekcan, samimi bir itirafta bulundu. Üye sayılarının hızla düştüğünü ve bin civarında üye kaldığını söyleyen Pekcan, “HAS Aidat Sistemi'ne kayıt olun. Elinizden geldiği kadar partimize destek verin. Genel başkanımız Numan Kurtulmuş'un sesinin gür bir şekilde çıkması ve elinin güçlü olması için partimize destek olun” diyerek partiye üye olma çağrısında bulundu.

 

EKONOMİ GÜÇLÜYDÜ

 

Memura yapılan zam teklifiyle birlikte büyüyen ekonomi yalanının boşa çıktığını belirten Pekcan, “Memur büyüyen hayali ekonomiden payını istiyor. Memura gelince hükümetin aklına cari açık geliyor, ‘Zam istemeyin Yunanistan mı İspanya mı olalım' deniyor. Hani Türkiye ekonomisi güçlüydü. Bizim iktidarımızda emek kesiminin hakkı istemeden verilecek” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —