Tarih: 15.03.2012 12:12

HAS Parti'den 10 bin kişilik anket!

Facebook Twitter Linked-in

HAS Parti İl Teşkilatı'nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen il başkanı Erol Pekcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pekcan, sözlerine 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü anarak başladı. Pekcan, şehitlerimize rahmet dilerken gelecek nesillerin o dönemki ruhla yetişmelerinin önemini vurguladı. 

 

 

YARGI REFORMU ŞART

 

 

Sözlerine ulusal gündemdeki gelişmelere dair düşüncelerini aktararak devam eden Pekcan, bir yılı aşkın bir süredir ‘Ergenekon Davası' kapsamında tutuklu bulunan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tahliyesinin çok doğru olduğunu söyledi. Pekcan, “Türkiye'de tutuklamalar infaza dönüşmüştür. Yargı reformu şart. Sivas Davası'nın zaman aşımına uğraması da bunun bir göstergesi.  

 

 

 

PARTİMİZE İLGİ ARTIYOR

 

 

Milletin vicdanında aklanmayan hiç bir şey, zaman aşımıyla da aklanmaz” dedi. Daha sonra 4+4+4 eğitim sistemi hakkında fikir belirten Pekcan, “Bu sistemi destekliyoruz. Hatta 4+3+3 olmasını istiyoruz. AKP'nin de CHP'nin de komisyon çalışmalarındaki tavrını doğru bulmuyoruz” diye konuştu. İlçe kongrelerine değinen Pekcan, “Her geçen gün partimize ilgi artıyor. Coşku dolu kongreler yapıyoruz. Mart'ın 25'inde Darıca'da kongre yapacağız” dedi.

 

 

 

10 BİN KİŞİYLE ANKET

 

 

Türkiye çapında yeni anayasaya dair halkın görüşlerini almak için başlatılan anket çalışmasına da değinen Pekcan, “Türkiye genelinde 500 bin vatandaşımıza yeni anayasada ne görmek istediklerini soracağız. İlimizde seçmen sayısının yüzde biri olan 10 bin kişiyle bu anketi yapacağız. Gençlik kollarımızdan oluşan bir ekip kurup, tüm ilçelerde ayın 24'üne kadar bu anketi bitireceğiz. anayasayı millet yapmalı” açıklamasında bulundu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —