Tarih: 24.04.2012 11:32

HAS Parti'de yeni başkan açıklandı!

Facebook Twitter Linked-in

HAS Parti Gebze İlçe Kongresi 13 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacak. Bu konudaki açıklamayı dün sabah partililerle birlikte kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen HAS Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptı.Dostlar Sofrası’nda saat 10.30’da gerçekleşen basın toplantısına HAS Parti GİK Üyesi, FP Eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, Gebze ve Çayırova İlçe Yönetimleri ile kalabalık sayıda partili hazır bulundu.

 

 

VEHAP AYAR İLÇE BAŞKANI OLUYOR! 

 

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan HAS Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 13 Mayıs 2012 tarihinde partilerinin yapılacak olan ilçe kongresinde bu dönem aday olmayacağını açıkladı ve yerini partinin önemli isimlerinden Vehap Ayar’a bırakacağını söyledi. Kaya, bu konuda herhangi bir küskünlük olup olmadığıı şeklindeki sorulara da, “ Kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz. Biz Sayın Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Başbakan olana kadar durmayacağımızı söylüyoruz. İlçe Başkanı olmayız ama partimizin herhangi bir kademesinde göreve yine hazırız” dedi.

 

 

 

AYAR: GELECEĞİN PARTİSİ HAS PARTİ’DİR”

 

 

 

Daha sonra söz verilen ve ismi ilçe başkanlığı için en kuvvetli aday olarak gösterilen Vehap Ayar da yaptığı konuşmada, “HAS Parti gelecekte siyasette söz sahibi olacaktır. Biz bunu anladığımız ve bildiğimiz için bu yola çıktık. Güzel hizmetlere imza atacak olan insanların HAS Partisi çatısı altında toplanmaları gerekiyor” dedi.

 

 

BATUK’TAN ÖNEMLİ MESAJLAR!

 

 

Gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan HAS Parti Kurucusu ve GİK Üyesi, Milli Görüş Eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, Tayyip Bey sonrası Türkiye’nin Başbakanının HAS Lideri Numan Kurtulmuş olacağını ileri sürdü. Batuk: “ Her devrin ve iktidarın bir sonu var. Tayyip Bey döneminin ardından, HAS Parti iktidarının devri gelecektir. Başbakan da Genel başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olacaktır. Bunu sadece biz değil, bütün siyaset teorisyenleri ve bilim hocaları da söylüyor. Siyaset bir çekişme alanı değildir. Siyaset’te denge siyaseti önemlidir. O da HAS Parti’de vardır.Siz hiç HAS Parti’nin bir siyasi çekişme ve küfür siyaseti içerisinde olduğunu gördünüz mü. Göremezsiniz çünkü biz böyle bir siyaseti yapmayız” dedi.

 

 

 

DIŞ SİYASETTE ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYOR”

 

 

 

Batuk, Türkiye’nin son günlerdeki dış politikasının da yanlış yönetildiğini savunarak, “ Bölgemiz ateş çemberine dönmüş durumda. Komşularımızla olan münasebetlerimizde ülkemizi yönetenlerin çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü bazı hususlarda yanlış hareket ediliyor. Mezhepsel çatışma hususunda kamuoyumuz çok hassas ve dikkatlidir. Bu konuda çok dikkatli davranılmalıdır.

 

 

 

 “YENİ ANAYASA İÇİN İTTİFAK OLMAZ”

 

 

 

Yeni Anayasa için çalışmalara gelince, bu konuda Meclis içinde bulunan partiler arasında birittifak çıkacağını sanmıyoruz. Çünkü bu konuda sürekli bir kavga gözleniyor” dedi.

 

 

 

“ SİYASETİN YENİ MERKEZİ HAS PARTİ OLACAKTIR!”

 

 

GİK Üyesi Mehmet Batuk, siyasetin yeni merkezinin artık tespit edilmesi gerektiğini de ifade ederek, “ Bu siyasetin odak merkezi ise elbette HAS Parti’dir ve HAS Parti olacaktır” dedi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —