Tarih: 14.05.2012 09:58

Has Parti'de Ayar dönemi başlıyor!

Facebook Twitter Linked-in

HAS Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın ilk olağan genel kurulu dün yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Kaya’nın aday olmadığı kongrede yeni başkan Vehap Ayar oldu. 

HAS Parti’nin dün Gebze’de yapılan genel kuruluna; Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç ve GİK Üyeleri Mehmet Batuk, Seyfettin Öztürk ve Atıf Özbey, İl Başkanı Erol Pekcan, TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

 

 

 

Kongrede konuşan HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, HAS Parti için Gebze’nin çok önemli olduğuna dikkat çekti ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve tüm partililerin çok çalışması gerektiğini söyledi. HAS Parti iktidarının yakın olduğunu da ifade eden Şeref Malkoç, “Kime sorarsanız sorun, Başbakan Erdoğan’dan sonra herkes Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un başbakan olacağını söylüyor. Biz iktidara gelince aile mefhumuna büyük önem verecek, ahlaki  ve milli değerlerin yok olmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

 

 

 

AK Parti’nin 10 yıldır Kemal Derviş politikaları uyguladığını söyleyen Malkoç, 1 yılda 50, 10 yılda da 500 katrilyonun faize gittiğini söyledi.  Tek liste ile gidilen kongrede Vehap Ayar HAS Parti’nin yeni ilçe başkanı olurken, Ayar’ın yönetim kurulu üyeleri arasında; Ziya Topal, Yaşar Erdem, Sedat Çelik, Rifail Ateş, Özlem Akın, Osman Yayla, Namaz Koçak, Mustafa Kaya, Murat Özdemir, Kemal Tokmak, Kasım Kılıç, İbrahim Kabaca, İbrahim Erata, Hüseyin Mecidiye, Çağrı Solak, Celalettin İpekAyla Tokgöz Odabaşı, Cahit Aydın ve Aydın Demiray gibi isimler yer aldı. Kongrede HAS Parti’ye katılanlara protokol davetlileri tarafından rozet takıldı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —