Tarih: 31.03.2012 15:21

HAS Parti'de 2 aday yarışacak!

Facebook Twitter Linked-in

HAS Partide ilçe kongreleri devam ediyor. Dilovası, Karamürsel, Kandıra ve Kartepe ilçe kongrelerinden sonra yarın da İzmit ilçe kongresi yapılacak. Kurucu ilçe başkanı Sinan Üner'in yeniden aday olmadığı kongrede, il gençlik kolları yönetiminde tanıtma birimi yöneticisi olan Orhan Bozdağ ve mevcut ilçe yöneticisi Hayrettin Arıcan yarışacak. 

 

 

BOZDAĞ DA ADAY

 

 

Halk Eğitim Merkezi'nde saat 13.00'te başlayacak olan kongrede 400 delege oy kullanabilecek ve 20 kişilik ilçe yönetimi ile 127 kişilik il delegesi seçilecek. Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Hayrettin Arıcan'dan sonra dün de Orhan Bozdağ adaylığını ilan etti, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla neden aday olduğunu anlattı. 

 

 

 

YENİ BİR ANLAYIŞ

 

 

Kendisini destekleyenlerle birlikte adaylığını açıklayan Bozdağ, “Yeni bir üslupla, yeni bir Türkiye, yeni bir ekonomi, yeni bir siyaset, yeni bir medeniyet anlayışı ve idealiyle yola çıkan Halkın Sesi Partisi, 6 ay gibi kısa bir sürede seçimlere giderek Türkiye'nin her yerinde bütün sandıklara girebilme, bütün gönüllere girebilme başarısını göstermiştir.

 

 

HALK İÇİN ADAYIM

 

 

İzmit halkı için, köstebek yuvasına dönmüş yolların, keşmekeş haline gelmiş trafiğin, nefes almanın dahi zor olduğu sokakların, İzmit'in tepelerinden gördüğümüz duman bulutunun yerel yöneticileri rahatsız etmesi için, teşkilatımızı güçlendirerek, halkın sesinin daha da gür çıkması, kulağını tıkayan herkesin bunu duyması için 1 Nisan Pazar günü yapılacak kongrede adayım” dedi.

 

 

YARIŞ 1 NİSAN'DA

 

 

İzmit için adaylığının yeni bir başlangıç olduğunu belirten ve kente yeni bir bakış açısı kazandıracaklarını vurgulayan Bozdağ, “Benim ve ekibimin çıktığı bu yol İzmit için yeni bir başlangıçtır. Bu ekibin İzmit siyasetine yepyeni bir bakış açısı, yepyeni bir uslüp ve yepyeni bir dil getireceğinden şüphemiz yok” şeklinde konuştu. 

 

 

ORHAN BOZDAĞ KİMDİR?

 

 

Ordu doğumlu olan Orhan Bozdağ, 24 yaşında. Ankara Atılım Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde iki yıl eğitim almış olan Bozdağ daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde de iki yıl jeoloji mühendisliği eğitimi gördü. Şu an KOÜ'de eğitimine devam eden Bozdağ aynı zamanda gençliğin sesi platformunun kurucu başkanlığı görevini yürütüyor. Siyasete HAS Parti'de başlayan Bozdağ, il gençlik kolları üniversite birim başkanlığı ve il gençlik kolları tanıtma başkanlığı görevlerini üstlendi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —