Tarih: 18.06.2012 12:26

Hamile kadının sır dolu ölümü!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca'da geçtiğimiz Perşembe günü inanılmaz bir olay yaşandı. İddialara göre Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Kesmetaş sokakta ikamet eden Gülgez Çiftçi (19)  saat 20.30 sularında polisi aradı.  Genç kadın polise yaptığı ihbarda başına bir şey gelmesi halinde bundan kocası ve ailesinin sorumlu olduğunu söylemesi üzerine belirtilen adrese polis ekipleri sevk edildi.

 

 

 

 

4. KATTAN DÜŞTÜ

 

 

 

Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde Gülgez Çiftçi'nin 4.kattan toprak zemine düştüğü ve özel bir araç ile hastaneye kaldırıldığını tespit etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının düşme neticesi karnındaki bebeğin öldüğü kendisinin de durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Bunun üzerine genç kadının kocası, kayınpederi, kayınbiraderi gözaltına alındı. İfadeleri alınan zanlılar savcının talimatı ile serbest bırakıldı.

 

 

 

 

HASTANEDE ÖLDÜ

 

 

 

Dördüncü kattaki evlerinin balkonundan yere atladığı öne sürülen Gülgez Çiftçi, kaldırıldığı Farabi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —