Tarih: 17.10.2012 11:41

Halkımız TÜİK’e güveniyor!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TÜİK Bölge Müdürü Şemsettin Özcan’ı ziyaret etti. Özcan’ın Atatürk’ün imzaladığı 1926 tarihli kuruluş beyannamesini hediye ettiği Başkan Karaosmanoğlu, TÜİK’in Türkiye’nin bilgi bankası olduğunu ifade etti.

 

 

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 

 

Başkan Karaosmanoğlu, TÜİK(Türkiye İstatistik Kurumu) Kocaeli Bölge Müdürü Özcan’a konuk oldu. TÜİK Bölge Müdürü Özcan, ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Özcan, beş ilde yapılan çalışmalarla her ay düzenli olarak bilgilerin toplandığını ifade etti.

 

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK GÖRÜYORUZ

 

 

Başkan Karaosmanoğlu’na TÜİK’e ve kurum çalışanlarına verdiği destek için teşekkür eden Özcan, ‘’TÜİK olarak, Büyükşehir’den her aşamada destek görüyoruz. Bu sayede ilçelerdeki veri toplama işlemlerini kolaylıkla yapabiliyoruz. Büyükşehir’in bilgi ve kaynaklarından da düzenli olarak yararlanıyoruz. Büyükşehir’de çok güzel bir kurumsallaşma var. Bu nedenle üst düzeydeki iş birliğimizden dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

 

TÜRKİYE’NİN BİLGİ BANKASI

 

 

TÜİK’in Türkiye için bilgi bankası konumuna geldiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Türkiye İstatistik Kurumu, sonuçları açısından tüm ülkeyi ilgilendiren çalışmalar yapan bir kurumdur. TÜİK, çok önemli ve verimli çalışmalar yapıyor. Herkesin müracaat edebileceği bir veri tabanı oluşmuş durumda. Halkın da güvendiği bir kurum. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’’ ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Özcan’a yapacakları çalışmalarda Büyükşehir olarak destek sunmaya devam edeceklerini de ifade etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —