Tarih: 06.05.2013 17:31

“Halkı yok sayamazsınız”

Facebook Twitter Linked-in

Mahalleliler genelde Darıca özelde Emek mahallesi ve 500 evlerin sorunlarını dile getirdiler. CHP Darıca ilçe başkanı Selman  Kösali, AKP’nin yanlı ve yanlış tavırlarından halkın bıktığını gittikleri her yerde bu tur sorunların halk tarafından kendilerine iletildiğini örneğin daha önce sizler tarafından bize bir mektup halinde iletilen sorunları meclis üyesi arkadaşlarımız tarafından Belediye meclisinde gündeme taşındığını ve tartışıldığını CHP’li meclis üyelerinin uğraşları sonucunda hayvan pazarının bir daha buraya kurulmayacağının Belediye başkanı tarafından söylendiğini ve meclis tutanaklarına geçtiğini dile getiren KÖSALI ama bu zihniyetin söylediğine dikkat çekti.

 

Kösali ayrıca, “Bunlara güven olmaz bugün söylediklerini yarın inkar ederler, yirmi yıldır aynı zihniyet Darıca’yı ne hale getirdiğini sizler gözlemliyorsunuz. Darıca’yı adeta dev bir köye çevirdiler yine aynı zihniyet. Emek mahallesinin yanı başında yer alan sanayi kuruluşlarının zehrini, tozunu, pisliğini Darıca’lıya solutuyorlar, milyonlarca liralık vergilerini ise Gebze ve Kocaeli’ye aktarıyor  yine Osmangazi mahallesine yaptıkları köprü ortada halkın paralarıyla yaptıkları rüzgar tribünü orda en ufak bir kilowat elektrik üretmeden bozuk bir şekilde ortada, yazıktır günahtır.” Dedi. Kösali, “Halkı kimse yok sayamaz, sizlerin sandıkta gereken cevabı sandıkta AKP ve onun zihniyetine vereceğinden eminiz.” Dedi.

 

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ise Darıca’da yaşanan sıkıntıların AKP tarafından Türkiye’nin her tarafında yaşandığını Kocaeli belediyesinin Türkiye’nin en borçlu belediyesinin olduğunu defalarca bu sorunun TBMM kürsüsünden dile getirdiğini fakat buradaki gibi görmezden gelindiğini söyledi. Akar, medyada CHP’nin barış sürecine karşı olduğu yönündeki haberlerin asılsız ve yalan olduğunu CHP’nin sürecin nasıl ve ne şekilde bu noktaya geldiğini bilmek istediklerini fakat en ufak bir bilgi almadıklarını söyledi. Akar, AKP’nin halkı bilerek yanlış yönlendirdiğini ve yanlı taraf medyanın da buna destek olduğunu belirtti. Akar, “Bunlar utanmadan sıkılmadan CHP’nin dine karşı olduğunu kuranı kerimi yaktığını söylüyorlar ve gizli gizli Mustafa Kemal ATATÜRK'e düşmanlıklarını kinlerini kusuyorlar ama bilmiyorlar ki Mustafa Kemal sayesinde dinlerini ibadetlerini yaşadıkların ve yine sanki her şey yolundaymış gibi CHP ile uğraşıyorlar ama unutmayın Türkiye’de teslim alınmamış tek kale CUMHURİYET HALK PARTİSİ 'dir çocuklarımızın geleceği için yurdumuzun refahı, mutluluğu ve birliği için hep birlikte olmalıyız.” Dedi.  Katılımlarından ve mahllelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için Haydar AKAR ve ilçe başkanı Selman KÖSALI'ya teşekür eden mahalliler de, “Artık daha yakınız ve birlikteliğimiz bundan sonrada devam edecektir” dediler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —