Tarih: 01.10.2014 13:10

Halk toplantıları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın vatandaşın sorunları bire bir dinlemek için başlattığı halk toplantıları bu hafta da devam etti. Dilovası Belediyesi toplantı salonunda yapılan halk toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

 

 

 

Halkımızı dinliyoruz

 

Vatandaşın sorunlarını dinlemeden önce halka bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Toltar, "Göreve gelişimizden bu yana yaklaşık altı ay geçti. Bu süre içerisinde sizler için birşeyler yapabilme telaşı içerisindeyiz. Bizler görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için rahat bir şekilde çalışmalıyız. Bu çalışma ortamı içerisinde halkımızı da dinlemek en tabi görevimizdir. Halkımızdan gelen makul ve mantıklı her soruna çözüm bulmak için halk toplantılarını düzenliyoruz.

 

 

 

Pazartesi'yi halkımıza ayırdık

 

Bundan sonra her Pazartesi halkımızı dinleyeceğiz. Sorunu sıkıntısı olan vatandaşımız Pazartesi günleri derdini anlatırsa diğer günlerde gelmezlerse bizde sizin taleplerinizi, sıkıntı ve sorunlarınızı ekibimizle değerlendirme ve belediyemizin çalışmalarını sürdürebiliriz. Bugün burada 100'e yakın vatandaşımız var. Gelen hiç kimseyi geri çevirmeyeceğiz."dedi.

 

 

 

Vatandaş artık işsizlik için belediyeye gelmeyecek

 

Vatandaşları tek tek dinleyerek not alan ve vatandaşın sorununun çözüme kavuşması için talimat veren Başkan Toltar, vatandaştan gelen en büyük sorun olan işsizlik konusunda da müjdeyi verdi. Başkan Toltar, "Yaptığımız halk toplantılarında halkımızın en çok işsizlik konusunda sıkıntı yaşadığını görüyoruz. Bu konuda göreve gelmeden önce işsizlik konusunun giderilmesi için İŞKUR Şubesinin kurulması ve aktif bir şekilde çalışması için halkımıza söz vermiştik. Allah'ın izni ile İŞKUR Şubemizin yeri hazır. 20 Ekim'de de İŞKUR Dilovası Şubesi start verecek ve halkımızın işsizlik sorununu artık burası çözecektir. Halkımızın 20 Ekim'den sonra işsizlik için Belediyemize gelmesine gerek kalmayacak."dedi.

 

 

 

Başkan Toltar'a dua ediyorlar

 

Genç yaşlı demeden halkın sorunlarına en makul şekilde çözüm bulmak için çabalayan Başkan Toltar hiç bir vatandaşı geri çevirmezken, sorununu çözülen her vatandaş Başkan Toltar'a dua ederek toplantı salonundan ayrıldı.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —