Tarih: 23.07.2016 08:27

Hakemler yeni sezona bileniyor

Facebook Twitter Linked-in

 Atletizm antrenörü Turgut Demirkıran tarafından haftanın iki günü çalışan hakemler, yeni sezona formda girmeyi amaçlıyor.

DEMİRKIRAN YÖNETİMİNDE
Merkez Hakem Kurulu’nun 13 bölgede uygulamaya koyduğu eğitim programları tüm hızıyla devam ederken, 2016-2017 sezonunda klasmanda görev alacak hakemleri belirlendi. Merkez Hakem Kurulu tarafından 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de 22 hakem, Süper Lig Yardımcı hakemi olarak 44 hakem, A Klasmanında 20 hakem görev yapacakken, ilk kez 2016-2017 sezonunda Kocaeli’nden hiçbir hakem listeye giremedi. 13 yıldır Süper Toto Süper Lig yardımcı hakemliğini görevini başarıyla yöneten Nihat Samuk yaş haddinden dolayı Ulusal Yardımcı hakem kadrosuna düşürüldü. Klasman ve il  hakemleri yeni sezon hazırlıklarını sıcak havaya rağmen yoğun tempoda sürdürüyor. Antrenmanlara genç hakemlerin istekli oldukları gözlendi.

HAFTADA 2 GÜN ÇALIŞIYORLAR
Klasmana yükselen hakemler salı ve perşembe günleri saat 18.00 ile 20.00 arasında çalışıyor. Antrenmanları İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, İl Hakem Kurulu Başkanvekili İsmail Yılmaz, Hakem Atama Sorumlusu Mukaddem Gülpınar ve Mentör Sorumlusu Yücel Avados, Antrenman Sorumlusu Rıfat Kahraman, Raportör Kamuran Yalçın ve üye Abdurrahman Polat da yakından takip ediyor. Antrenmanların sezon başına kadar devam edeceği belirtilirken, izinli olan hakemlerimizin de kısa süre sonra antrenmanlara katılacağı açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —