Tarih: 21.06.2016 08:39

Hakemler birlikte oruç açtı

Facebook Twitter Linked-in

Hakem ve gözlemciler birlikte spor konulu sohbet ederken, Avrupa Şampiyonası maçlarını da birlikte takip etti. İftar yemeğinde hakemliğe veda eden ve bundan sonra gözlemci olarak devam edecek olan Şaban Kaya, Tuncer Oflu, Fevzi Tok, Mehmet Karaca ve Mecit Keskin’e emeklerinde dolayı hediye verildi.

PROTOKOL İFTARA İLGİ GÖSTERDİ

İftar yemeğine Kocaeli Hakem ve Gözlemcileri olarak, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, Kocaeli İl Hakem Kurulu üyeleri İsmail Yılmaz, Mukaddem Gülpınar, Rıfat Kahraman, Yücel Avados, Kamuran Yalçın ve Abdurrahman Polat, TFFHGD Kocaeli Şubesi Dernek Başkanı Mecit Keskin, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanvekili Hasan Sezenler, Gebze Eski ilçe Spor Müdürü Mucahit Sak ve Galip Oktay, Yavuz Usta Çağ Kebabı Salonu sahibi Yavuz Dinç, Darıca Belediyesi Garaj amiri ihsan Akdağ, birçok hakem,  gözlemci ve davetliler katıldı.

YEMEKTE KISA KONUŞMALAR

İftar yemeğinin açılış konuşmasını Muharrem Kırbaş yaparken, katılım sağlayan ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Yemekte Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, TFFHGD Kocaeli Şubesi Dernek Başkanı Mecit Keskin, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, kısa bir konuşma yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —