Tarih: 13.08.2018 13:02

Haftalık burç yorumları (13-19 AĞUSTOS 2018)

Facebook Twitter Linked-in

 

KOÇ:Bu hafta iş ve sağlık konularına odaklanarak başlayacaksınız.Korkularınızı büyütmeden hareket etmelisiniz.Önemli kararları ay sonuna bırakmanız daha iyi olacak.

BOĞA:Aşk ve ilişkiler açısından olumlu bir hafta.İlişkisi devam edenler evlilik teklifi alabilir.Çocuğu olanlar ise; onlara karşı eleştirel olmak yerine daha destekleyici olmalılar.

İKİZLER:Ev, aile, yuva konuları ana gündeminiz olacak.Ev taşıyabilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru işle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ:Haftanın ilk yarısı yakın çevrenizle ilgili konularla ilgileneceksiniz.Kusa yolculuk yapabilirsiniz.Hafta sonuna doğru aşk ve çocuklar ile ilgili konular sizi meşgul edecektir.

ASLAN:Haftaya parasal konularla ilgili çözümler üreterek başlayacaksınız. Sağlığınıza ay sonuna kadar özen göstermelisiniz.Haftanın ikinci yarısı yakın çevreyle kısa seyahatler olabilir.

BAŞAK:Haftaya kendinizle ilgili sağlık konuları ile ilgilenerek başlayabilirsiniz.Çarşamba'dan itibaren alacak-verecek konuları sizi meşgul edecektir.Hafta sonu iletişimde şanslı zamanlar.

TERAZİ:Haftaya duygusal ve fiziksel olarak kıstırılmışlık hissiyle başlayabilirsiniz.Kısa sürede toparlanacaksınız.Haftanın ikinci yarısında yeni iş veya başka şekilde elinize para geçebilir.

AKREP:Pazartesi günü arkadaş çevrenizle, salıdan itibaren daha gizli kalmış konularla ilgilenebilirsiniz.Hafta sonuna doğru derin bir aşk veya çocuklarınızla olan sevgi bağıyla ilgili tecrübeler yaşayabilirsiniz.

YAY:Kariyer ve sorumluluklarınızla ilgili zorlansanız da işlerin üstesinden geleceksiniz.Hafta ortasından itibaren arkadaş ve sosyal çevrenize yoğunlaşabilirsiniz.

OĞLAK:Haftaya hukuki konular, uzak yolculuklar ve eğitim konuları ile başlayacaksınız.Kendinizi her zamankinden yorgun ve sinirli hissedebilirsiniz.Sakin kalmakta fayda var.

KOVA:Kredi, miras ve alacaklarla ilgili konular öne çıkıyor.Parasal anlamda şanslı etkiler altındasınız.Hafta sonuna doğru yurtdışına yolculuk veya hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz.

BALIK:İlişkiler veya ortaklıklar ana temanız olacak.Alacaklarınızı alıp, ödemelerinizi yapabileceksiniz.Hafta sonuna doğru çok istediğiniz bir dileğiniz gerçek olabilir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —