Tarih: 28.04.2012 11:21

Hafriyat araçları uydudan takip ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürütülen hafriyat faaliyetleri, projeler, yeni açılacak depolama sahaları ve uydu takip sisteminin kullanımıyla ilgili toplantı yaptı. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Zabıta Dairesi Başkanlığı, ilçe belediye yetkilileri, İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve uydu takip sistemi kullanıcıları katıldı.

 

 

 

UYDU TAKİP SİSTEMİ ANLATILDI

 

 

Toplantıda ile genelinde faaliyete açılması planlanan depolama sahaları ve rehabiliteye hazırlık maksatlı dolgu alanları hakkında bilgiler verildi. 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren hafriyat araçlarının denetimi için kullanılan uydu takip sisteminin kullanımının detaylı olarak anlatıldığı toplantıda ilgili kullanıcılara kullanıcı tanımlaması yapılarak şifreleri verildi.

 

 

 

SİSTEME GEÇMEYENE CEZA VERİLİYOR

 

 

Hafriyat Denetim Şube Müdür Ali Bilgi, il genelinde hafriyat faaliyetinde bulunan araçların sisteme dahil olma oranının yüzde 95 olduğunu söyledi. Kalan kısmın sisteme dahil olması için çalışmaların yürütüldüğünü belirten Bilgi, sisteme geçmeyen firma veya şahıs araçlarına gerekli idari yaptırımın uygulandığını vurguladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —