Tarih: 26.04.2017 14:42

Hadiye Cemre Altıntaş’ta minikler coşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Okulun minik öğrencileri yaptıkları birbirinden güzel gösterileri ile hem okul yönetimini hem okulun Kurucusu İşadamı Muzaffer Altıntaş’ı, Velileri çok memnun bıraktılar.
Gebze Yenikent’te faaliyet gösteren Hadiye Cemre Altıntaş Ana okulunda saat 13:00’te başlayan ve saat 14:00’te sona eren 23 Nisan Ulmusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı  gösterisi büyük beğeni topladı. 23 Nisan Kutlama programına Okul Kurucusu İşadamı Muzaffer Altıntaş , gelini ve kızı ile katılırken, Okul velileri ve öğrenciler de katılıma büyük ilgi gösterdi.

OKUL MÜDÜRÜ POLAT: BU BAYRAM BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞANIDIR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Okul müdürü Murat Polat gerçekleştirdi. Polat konuşmasında, "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 97. Yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920 günü, Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Devletimizin yönetim sisteminde bu tarihle başlayan büyük değişim ile Türk milletinin ufku açılmıştır. Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern bir Türkiye bıracağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en temel görevimizde budur. Çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle bu günleri bizlere emanet eden Büyük Önder Atatürk’ü minnetle anıyorum” dedi.

MİNİKLERİN  GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ
Işıl Ceren Kaya’nın sunduğu programın akışı Okul müdürü Polat’ın konuşmasının ardından start aldı ve minikler sırasıyla, Sevimli kahramanlar sınıfının gösterisi, Yağmur Damlaları Sınıfının gösterileri, Neşeli Palyaçolar Sınıfının gösterisi, Şirinler Sınıfı gösterisi, Çalışkan Arılar sınıfının gösterisi, Akıl Küpü sınıfının gösterileri ile devam ederek son buldu.
Gösteriler sırasında Okulun kurucusu Muzaffer Altıntaş’ın oldukça duygulandığı gözlendi.  

dsc_3015_1280_1024.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —