Tarih: 12.09.2020 13:44

Hadise Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Aslen Belçika Mol doğumlu olan Hadise hem şarkıcı hem de söz yazarı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle etkili sesi ve müziğiyle sık bir şekilde gündeme gelen Hadise aslen Sivaslı bir ailenin kızıdır. 2003 yılı itibariyle düzenlenen Idool 2003 yarışmasına dahil olan Hadise bu yarışmada birinci olamadı. Ancak daha sonraki süreçte bir albüm teklifi alan Hadise; bu dönemden sonra hareketli bir müzik hayatına da giriş yapmıştır. Son zamanlarda Küçük Bir Yol şarkısıyla gündeme gelen Hadise, bu şarkısıyla da geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı da başarıyor. Bu durum ise Hadise - Küçük Bir Yol indir uygulamalarına olan talebi de arttırıyor.

İlke albümünü 2005 yılında yayınlanan ilk albümünde önemli bir başarıya da imzasını atmıştır. İlk albümünün adı Sweat olan Hadise esasında Stir Me Up şarkısıyla tanınmıştır. Bu şarkıyla hem Belçika’da hem de Türkiye’de tanınmaya başlayan hadise bu albümden sonra oldukça başarılı bir müzik hayatına imzasını atmıştır. Müzik hayatına girmesinin kısa bir süre sonrasında özellikle Türk medyasının ilgisini çekmeyi başaran Hadise, bu durumun da etkisiyle kariyerine Türkiye’de devam etme kararı aldı. 2008 yılı itibariyle ise ikinci kez stüdyo albümü için hazırlık yapan Hadise bu yıl içinde ikinci albümünü de piyasaya çıkarmıştır. On zamanlara Hadise - Küçük Bir Yol şarkısıyla gündeme gelen Hadiyse yakın zamandan bu yana Hadise - Küçük Bir Yol indir platformları vasıtasıyla ilgi odağı olmayı da başarmıştır.

Hadise Şarkıları Nelerdir?

Türkiye’ye taşınması sonrasında şöhret basamaklarını etkili bir şekilde tırmanan Hadise, Deli Oğlan şarkısıyla Türkiye’de Hit olmayı da başardı. 2009 yılında ise ülkemizin Eurovision şarkı yarışmasında temsil eden Hadise bu yarışmada Düm Tek Tek şarkısını seslendirdi. Bu yarışmada dördüncü olan Hadise, Eurovision şarkı yarışması sayesinde daha da ünlendi. Sonraki süreçte Aşk Kaç Beden Giyer adlı albüm yayınlayan Hadise, devamında Superman şarkısıyla da ön planlarda yer almayı başardı. Hadise - Küçük Bir Yol indir uygulamasına olan ilginin fazla olması; Hadise’nin müzik hayatındaki başarısını da gösteriyor!

Kaynak: https://mp3medya.com/

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —