Tarih: 16.10.2012 12:03

Hacı Adayları kutsal topraklara uğurlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası’nda 40 hacı adayı, Orhan Gazi Cami'de düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı. Törene, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Müftüsü Resul Haksöyler, Belediye Başkan Yardımcıları, kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları ve yakınları katıldı.

 

 

Kur'an-ı Kerim’in okunduğu ve duaların edildiği uğurlama töreninde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek, "Bu yolculuğun tüm İslam milletlerinin kurtuluşuna vesile olmasını, orada yeni dostluklar edinip, değişik milletlerle ve insanlarla kaynaşıp bir olmanın, birlik olmanın mutluluğunu tatmalarını istiyoruz. O ruhla, güzellikle Türkiye'ye sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Allah yollarınızı açık etsin. Gitmek isteyenlere de Allah bu yolculuğu nasip eder İnşallah" dedi.

 

 

Dilovası Müftüsü Resul Hak Söyler de bugün hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladıklarını belirterek, "Çok duygu yüklüyüz. Hac yolculuğu mukaddes bir yolculuktur. Bu mukaddes yolculuğa çıkan hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyoruz. Hac vazifesini yerine getirecekler kendileri için aileleri için İslam âlemi için dua edecekler. İnşallah memleketlerine sağ salim dönerler' diye konuştu.

 

 

Dilovası Müftüsü Resul Hak Söyler konuşmasının ardından Hacı adayları dualarla Kutsal topraklara uğurlandılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —