Tarih: 04.08.2020 17:34

Güzellik Koçu Sinan İslam Yılmaz maskeye bulaşan makyaja çözüm!

Facebook Twitter Linked-in

Genellikle iş kadınları buna daha fazla ihtiyaç duyuyor. Covid-19 hayatımızı zorlaştırdığı günlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı herkesin hayatına yerleşti. Bu süreçte özellikle maske kullanımı en büyük koruma kalkanlarından biri oldu. Bununla beraber iş hayatını ve sosyal hayatı etkileyen makyaj problemleri ortaya çıktı. Örneğin ruj kullanımı en büyük problemlerin başında geliyor.

 

 

0-193.jpg

 

 

Grand Master Sinan İslam Yılmaz ruj kullanımı ile ilgili tüm bilgilerini bizlerle paylaştı:

 

“Bu dönemde yapılacak en doğru ve kesin sonuç için kalıcı makyajı öneriyorum. Kalıcı makyaj, ruj gibi dağılmaz ve maskenizin içine bulaşıp yüz makyajınıza da zarar vermez. Yemek yediğinizde ya da yüzünüzü yıkadığınızda bile sürekli dudağınız canlı ve renkli kalır. Havuz, deniz gibi durumlarda da sizi asla yarı yolda bırakmayacak dudak renklendirme herkese uygulanabilir, oldukça güvenli bir şekilde yıllarca kullanılabilen bir işlemdir.” dedi.Peki bu uygulamayı yaptırmak isteyen kişiler nasıl bir süreçten geçiyor?“Bu uygulama can yakan, korkulacak bir işlem değildir. Uygulama öncesi acı hissini azaltıcı krem uygulanır ve onunla 15-20 dakika beklenir. Sonrasında ön form çizim kalemi ile en doğru gülüş estetiği tasarlanır. Sonrasında iki saatlik bir işlem ile dudak rengine uygun renk seçilerek dudak baştan sona renklendirilir. İlk gün, dudaklar her zaman koyu olur ama bir hafta içinde kendi dudak renginizmiş gibi bir renk ortaya çıkar.”

 

 

3-185.jpg

 

 

 

Kalıcı makyaj uygulamasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?Sinan İslam Yılmaz bu tarz uygulamarda başta uygulayıcı uzmanın bu konuyla ilgili tecrübeli olması gerektiğini ve dudak anatomisi ile ilgili bilgiye sahip olması gerektiğini söyledi. Günümüzde birçok kalıcı makyaj mağduru olan kişi var ve hayatları boyunca istemedikleri işlemleri yüzlerinde taşımak zorunda kalıyorlar. Bir uygulama eğer yanlış uygulandıysa onun düzelmesi uygulamayı yaptırmaktan hem daha zor hem de daha maliyetlidir. Bu yüzden kişilere sesleniyorum: “Lütfen kullanılan makinenin ve boyanın kalitesine bakın ve işlemi uygulayan uzmanı lütfen araştırın.” Dedi.

 

 

4-088.jpg

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —