• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi

Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi

ASAYİŞ 30.01.2026 09:05:20 0
Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi
Denizli’de duman tüten sobanın üzerine güzel kokması için kolonya döken işletme sahibi, müşterinin "Yakarsan daha iyi kokar" şeklindeki akıl almaz tavsiyesine uyunca facianın eşiğinden dönüldü. Çakmağın çakılmasından bir süre sonra sobanın bomba gibi patladığı o dehşet anları güvenlik kamerasına yansırken, yan masadaki vatandaşların patlamaya rağmen istifini bozmaması dikkatlerden kaçmadı.
Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde faaliyet gösteren Söğütlüler Kıraathanesinde meydana gelen olayda facia ucuz atlatıldı. Akşam 20.00 sıralarında oğlu Mustafa Gezer’e ait kıraathaneye giden Mehmet Gezer, içeride bulunan sobanın duman tüttüğünü fark etti. Bir türlü sobanın tutuşmaması üzerine Mehmet Gezer, soba içerisindeki kazanı dışarı çıkarttı. Kıraathaneye gelen müşterilerin rahatsız olmaması için havalandıran Mehmet Gezer, güzel kokması içinde hem masalara hem de soba üzerine kolonya döktü. O esnada işletmede bulunan bir vatandaş Mehmet Gezer’e soba üzerine döktüğü kolonyayı çakmak tutuşturmasını, bu sayede daha güzel kokacağı fikrini verdi. Vatandaşın akıl almaz fikrine uyan Mehmet Gezer, soba üzerine biraz daha kolonya dökerek çakmağıyla tutuşturdu.

Patlama anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı
Mehmet Gezer’in soba üzerine döktüğü kolonyayı tutuşturmasının ardından içeriye giren 4 müşteri soba yanındaki masaya oturdu. Mehmet Gezer’in dışarı çıkmasından saniyeler sonra ise soba adeta bomba gibi patladı. O anlar ise işletmeye ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Mehmet Gezer’in soba üzerine ve etrafa kolonya döktüğü görülüyor. Daha sonra ise soba patlayarak devrilirken, fikri veren vatandaş ise kaçıştı. Sobanın yanında oturan masadaki 4 kişi ise bir süre donakaldığı dikkatlerden kaçmadı.

"Çıktım, 10 saniye geçmedi bir anda içeride patlama oldu"
Sobaya kolonya döktükten sonra çakmağıyla tutuşturan Mehmet Gezer, "Ben akşamüstü evden, kahvehaneye geldim. Sobanın üstüne koku olsun diye kolonya döktüm. Yan taraftaki arkadaşım kolonyanın üstüne çakmakla yakarsan daha güzel kokar dedi. Bende çakmağı çaktım sonra dışarı çıktım. Çıktım, 10 saniye geçmedi bir anda içeride patlama oldu. Bomba patlar gibi ses geldi. İçeriye bir baktım sobaya dair hiçbir şey kalmamış. Kolonyanın sıkışmasından kaynaklı soba patladı. Böyle bir şey olacağını hiç tahmin etmemiştim. Böyle bir şey başımıza gelmedi, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.
Sobanın patlamasına bir süre tepkisiz kalan vatandaşlardan Mevlüt Özçelik, "Akşam arkadaşlarla her zamanki gibi oyun oynuyorduk. Oyun oynarken kahveci arkadaşımız sobanın üstüne kolonya döküyordu. Oyun oynarken bir anda patlama oldu. Baya bir kuvvetli patladı. Anlık şok olduk ve ardından üzerimize is yağmaya başlayınca kalkıp dışarı çıktık. Patlama anında ne olduğunu anlayamadık, masamızda ayrılmadık" ifadelerini kullandı.

Online yemek siparişi platformu

En Güncel Hurda Fiyatları Üzerinden Kazanç Elde Etme Stratejileri

ÜPO Akademi’de Geleceğin Teknolojileri Konuşuldu:

BAYRAM PAZARI 3 GÜN KURULACAK

GEBZE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ 450 KM'LİK VEFA YOLCULUĞU

Darıca Dutluk Sokak’a Büyükşehir neşteri

Modern ofis projelerinde akustik yüzeyler mimari tasarımın parçası oldu

Minik Kitapseverlere Özel Söyleşi ve İmza Günü

Başkan Büyükakın’dan önemli mesajlar

Başkan Büyükakın’dan, Halep’te yoğun ziyaret trafiği

Toptan Ahşap Askı Kullanmanın Mağazalara Sağladığı Avantajlar

İstanbul’da Boşanma Sürecinde Avukat Desteği Neden Önemlidir?

Necmettin Nursaçan Darıcalılarla buluşuyor

165 şoföre 487 bin TL ceza

Vali Aktaş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na Katıldı

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN İFTARA YOLDA YAKALANANLARA İFTARİYELİK DESTEK

Çiftçi, Kent Park ve Fatih Sultan Mehmet Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını inceledi

GEBZE’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

6 bin 754 ring segment tamam, diğerleri yolda

İSU’DAN KARAMÜRSEL’E 215 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI

Başkan Büyükakın’ın, pazarcı esnafıyla yaptığı iftara yoğun katılım

Hantech Klima Modelleri ile Yaşam Alanlarında Konfor Artıyor

Kurumsal binalarda sessiz görüşme alanı standartları tartışılıyor

Akademi ve Ticaret Dünyası Gebze’de Buluştu

Gebze Belediyesi’nin “Türk-İslam Sanatları’nın İzinde” Sergisi Açıldı

“Samanyolu’nda Ziyafet” gençlerin rehberi oldu

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, İFTAR SOFRASINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gölcük’te İlmek İlmek Sanat: 2. Geleneksel Örgü Şöleni Başlıyor

Kartepe’den Bulgaristan’a Kardeşlik Köprüsü

Uzman Diyetisyen Çağatay Köşkeroğlu ile Kişiye Özel Beslenme Yaklaşımı

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.