Tarih: 29.07.2015 11:53

'Güzel işlere kafa yoruyoruz'

Facebook Twitter Linked-in

Meclis üyeleri ve yönetim kurulu ile Gebze’de daha önce verilmeyen kadar çok önerge verdiklerini belirten Yılmaz, Gebze’nin il olması içinde harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasında önceki gün basın mensupları ile kongre sürecini değerlendiren CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz CHP olarak Gebze adına en iyisi için çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Yılmaz, "Biz şuan yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte CHP’nin Gebze’de çok daha iyi işler yapması ve daha başarılı olması için birlikte zaman zaman bir araya geliyoruz.

  Gebze’de daha iyi neler yapabilirizi düşünüp önergeler hazırlıyoruz. Bu güne kadar belki de CHP 30 yılda Gebze Belediyesi’ne verilmeyen soru önergelerini bir buçuk yılda vermiştir.  Ve bu işlerin takibini de yapmaktayız, bunun bilinmesini istiyorum. Bundan sonrada sadece soru önergeleri ile değil Gebze’nin menfaatine göre neleri hayata geçiririz bunları önergeleştirmeye çalışacağız. Örneğin yakında engelli araçları için Kent Meydanı’na şarj dolum ünitesi oluşturulması için önerge sunacağız. Boş işlerle değil Gebze’nin daha iyi idare edilmesi için, daha iyi hizmetlerin verilmesi adına birlikte kafa yoruyoruz" ifadelerini kullandı. 

GEBZE İL OLSUN!

Yılmaz, önergelerle kalmayacak olan çalışmalarında Gebze adına çok önem arz eden il olma isteğinin de takip edilmesi gerektiğini söyleyerek, "Kasamda ıslak imzalı milletvekilleri aday adaylarının parlamentoda Gebze’nin il olması için önergeler verip veya bunları destekleyici olacakları konusunda imzaları duruyor. 1987 yılından beri Gebze’nin il olması için çalışan komitelerde, platformlarda yer alıyorum.

Bu konuyu en ufak virgülüne kadar takip etmiş bir arkadaşınızım. O zaman basından da rica ettim diğer partilerinde milletvekilleri adaylarından bunları isteyin takipçisi olun diye konuşmuştuk. İsterseniz bundan sonra hep birlikte bu işi gündemde tutalım. Gebze’nin genelini kapsayan il olma istemini kampanya halinde devam ettirelim, tüm mecralara iletelim. Bunların takipçisi olalım" şeklinde konuştu.

LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —