Tarih: 04.04.2017 11:03

Güzel Görünmek Artık Çok Kolay !

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar arasında günlük peeling bakımını yapmayan yoktur herhalde. Peelingin  yetersiz kaldığı noktalarda hatta ve hatta  yıllar cildi yaşlandırdığında, stres, yorgunluk ve yaş kırışıklıklara ve çökmelere neden olmaya başladığında estetik yöntemlere başvuruluyor.

 

Günümüz teknolojisinde ise artık güzelleşme yöntemleri oldukça kolaylaşarak; neredeyse 30 dakika içerisinde  istenilen görünüme kavuşmak mümkün. Peki sizin ihtiyacınız hangisi ? Uzm. Dr. Hande Ulusal bilgilendiriyor.

 

Daha Dolgun, Güzel Bir Cilt için Yüz Dolgusu

 

Yüz dolgu uygulamaları, estetik için özel olarak yapılmış olan bir dolgu malzemesinin kırışıklık olan bölgelere yapılması ile yaşlı görüntünün yok edilmesini sağlıyor.

 

Aynı zamanda bu dolgu maddesi dudaklara da kullanılarak dudakların daha dolgun görünmesini sağlar. Dudak dolgusu ve gözaltı dolgusu olarak da kullanılabilen bu yöntem çok tercih edilen ve acısız ve aynı zamanda uygulaması da kolay olan bir uygulamadır. Küçük olan dudaklar büyütüldüğü gibi dudak çerçevesi de düzeltilir.

 

Kesmeden ve Acı Hissettirmeden Yüz Germe

 

Acısız ve ağrısız bir uygulama olan iple yüz germe, bir diğer adıyla örümcek ağı estetiği, ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemidir. Son zamanlarda en popüler ve sık kullanılan bir gençleştirme işlemidir. Üstelik 20-30 dk kadar kısa bir sürede yapılıyor.

 

Uzm. Dr. Hande Ulusal, ameliyatsız gençleştirme yöntemlerin oldukça kolay bir uygulama olduğunu sizler için anlattı. Fakat son olarak, önemli bir noktaya dikkat çekiyor.

 

Ameliyatsız gençleştirme yöntemlerinin oldukça kolay işlemler olduğuna dikkat çekerken; uzman bir doktor tarafından uygulanması gerektiğini önemle bahsediyor. Daha güzel görünmek isterken geri dönüşü olmayan sonuçlar elde etmemek için tedavi yöntemlerini güvenilir uzmanlara yaptırmanızı tavsiye etmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —