Tarih: 02.05.2019 18:34

Güvenilir ve Profesyonel Pet Taksinin Adresi : PitaPet Nakil

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle son dönemlerde, evcil hayvanlara yönelik önemli hassasiyet ve ilgi meydana gelmiştir. Bu ilginin somut olarak görünebilen en son hali ise, giderek yaygınlaşan pet taksi uygulamasıdır. İngilizce bir kelime olan “pet” Türkçe kelime karşılığı olarak evcil hayvan anlamına gelir. Taksi de gündelik hayatımızda bize oldukça yakın olan bir hizmettir.

Sonuç olarak adından da rahatlıkla anlaşılabileceği üzere pet taksi, evcil hayvanların belirli bir konumdan yine belirli olan bir başka konuma özel taşıma araçları ile taşınması ya da aktarılması hizmetidir. Pet taksi kavramı toplumumuzda, pet nakil kavramı ile de bilinmektedir.

Uzun veya kısa mesafeli olduğu fark etmeksizin, evcil hayvanların taşınmasında ciddi zorluklarla karşılaşılmaktadır. Şehirlerarası seyahatler, özellikle evcil hayvan bakıcısı bireyler açısından büyük bir riski de beraberinde getirmektedir. Tüm bu riskler karşısında, güvenebileceğiniz hizmet ise pet taksi hizmetidir. Nasıl taşınacağının bilinmediği durumlarda, evcil hayvan nakil işlemleri, hayvanın boyut ve türüne en uygun kara taşıtı ile sağlanabilmektedir.

Pet Taksi Hizmeti Herkes Tarafından Verilebilir Mi?

Her meslek grubu ve uygulamada olduğu gibi, belirli bir işin uzmanı olan ve yetkilendirilmiş kişi ya da kurumlarca yapılıyor olması esastır. Aksi taktirde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilecektir. Üstelik kurumsal kimliğe sahip olmayan aracılarla yapılan işlemlerde olumsuz durumların hesabını soracak muhatap bulmakta ciddi anlamda güçleşmektedir.

Pet taksi hizmeti de ancak işe yetkinliği olan ve evcil hayvan taşıma sertifikasına sahip olan kişi ya da kurumlarca yapılmalıdır. Hizmet verilen araç da, pet taksi işlemi için gerekli olan asgari koşulları taşımalıdır. Bu şartlar altında, bir sorun olmaksınız işlemleriniz rahatlıkla halledilecektir.

Sertifika şartı kimi durumlarda esnetilebilmektedir. Nitekim araç sahibi sertifika sahibi değil ancak, kafesli, evcil hayvan taşımaya uygun araca sahipse, bu durumda, hayvan nakil işlemi gerçekleştirmesi mümkün kabul edilmektedir.

Hayvanların rahatı ve huzuru için alanın yeterince geniş olması ve diğer gerekli araç ve gereçlerin araçta teşkil edilmesi zorunluluğa diğer önemli konular arasında yer almaktadır.

Bulunduğum Yerde Pet Taksi Var Mı ?

Hizmet ağını Türkiye ölçeğinde genişleten PitaPet Nakil bünyesinde sunulan pet taksi hizmetinden her şehirde yararlanabilir, yaşamımızı renklendiren evcil dostlarımızın taşınmasını güvenli ve profesyonel ellere emanet edebilirsiniz.

Kaynak : https://pitapetnakil.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —