Tarih: 20.08.2014 09:43

Gururumuz oldular!

Facebook Twitter Linked-in

 Adnan Şamdan’ın öğrencileri 22 Ülkenin elit sporcularının mücadele ettiği turnuvada Madalyaları topladı.Erzurum’da yapılan 11.Palandöken Karate Turnuvası’nda Gebze Karate Do fırtınası esti. Adnan Şamdan ve öğrencileri bir kez daha madalyaları toplayarak Ülkemizi ve Kocaeli’yi başarıyla temsil ettiler. 22 Ülkeden 2 bine yakın sporcunun mücadele ettiği Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda, Gebze Karate Do 8 sporcuyla Milli Takım forması giydi. Sporcularımız hem ferdi kategorilerde hem de takım müsabakalarında olağanüstü performans gösterdi.

 

Erzurum’da Gebze kasırgası

 

Gebze Karate Do Sporcuları müsabakaları 5 Altın, 5 bronz madalya kazandırdılar. Avrupa Şampiyonu Mili Sporcumuz Eray Şamdan Genç Erkekler ve Takım Kumite’de ülkemize Altın madalya, Meryem Mazlum, Ayca Düzgel ve Hatice Başkaya’dan oluşan Türkiye ve Avrupa Şampiyonu Bayan Kata Takımımız yine Birinci olmayı başardı.

 

8 sporcumuz da madalyaları toplarken Teknik Direktör Adnan Şamdan bu başarıların görmezden gelinmesine içerledi. Olağanüstü başarılara imza attıklarını ifade eden Şamdan, malzeme ve sponsor olmadan bu başarıların elde edildiğini söyledi. Spora duyarlı işadamlarının böylesine önemli başarılara imza atan bu kulübe sahip çıkması gerekiyor.

 

Dereceler:

 

Birinciler: Eray Şamdan(2 Altın), İsmail Aydoğdu,  Gizem Öztürk, Genç Bayan Takım Kata(Meryem Mazlum, Ayca Düzgel, Hatice Başkaya)

 

Üçüncüler: İsmail Aydoğdu, Hatice Başkaya, Meryem Mazlum, Beyza Coşkun(2 Bronz)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —