Tarih: 08.11.2017 18:03

Günün Özeti

Facebook Twitter Linked-in

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Yeni AKM'ye karşı çıkan o odayı hedef aldı

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Atatürk Kültür Merkezi Projesine karşı çıkan Mimar Mühendisler Odasına tepki göstererek, "Ne yaptınız siz bugüne kadar? Nereye müracaat ederseniz edin, biliniz ki inşallah 2019, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin, o dev opera binasının bittiği yıl olacak" dedi.

Bahçeli'den "seçim barajı" açıklaması

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim barajının düşürülmesi gerektiğini savunarak, "Yüzde 10 barajı, Türkiye'de çok ağır bir baraj. Uzlaşmaya varacak çalışma yapmak lazım. Yüzde 5 mi olur, yüzde 7 mi olur, yoksa yüzde 10'da mı kalır, bunları görmek lazım" dedi.

CHP'nin adayı belli oldu

Ankara - Cumhuriyet Halk Partisi'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu. CHP'nin adayı, İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel.

Ölü sayısı 5'e, yaralı sayısı 16'ya çıktı

Bursa - Gürsu ilçesinde organize sanayi bölgesindeki bir boya fabrikasında buhar kazanı patladı. Olayda 5 kişi öldü, 16 kişi de yaralandı

İzmir'de PKK'ya darbe: 17 gözaltı

İzmir - Terör örgütü PKK/KCK üyesi oldukları iddia edilen 17 şüpheli eş zamanlı baskınlarla operasyonla gözaltına alındı.

Müşteri gibi geldi, cüzdanı böyle boşalttı

İstanbul - İkiltelli'de bir bilgisayar dükkanına müşteri gibi gelen hırsızın, işyeri sahibinin cüzdanındaki bir miktar parayı çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Tren kamyonete böyle çarptı

Kazan - Rusya'da bir yük treni, hemzemin geçitte kamyona çarptı. O anlarsa bir araç kamerasına yansıdı.

Kadın sürücü metrelerce uçtu

Mainpur - Hindistan'da kontrolsüz şekilde yola çıkan kadın motosikletli, bu feci kazada ağır şekilde yaralandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —