Tarih: 01.11.2017 18:08

Günün Özeti

Facebook Twitter Linked-in

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cumhurbaşkanı'ndan İstanbul'a müjde

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nin olduğu yeri yıkıyoruz. Oraya daha büyüğünü, çok çok farklı, çok çok modern bir mimariyle, 2019'un sonuna kadar orada biz bir opera binasını İstanbulumuza kazandırmış olacağız" dedi.

Batı dünyasının ikiyüzlülüğünü eleştirdi

İstanbul - Başbakan Binali Yıldırım, Batı dünyasının terör konusundaki ikiyüzlülüğünü ve İslam dinini hedef almasını sert biçimde eleştirdi.

Batan geminin mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

İstanbul - Şile açıklarında Türk Bayraklı "Bilal Bal" isimli kargo gemisi battı. Gemide 10 kişilik mürettebat olduğu öğrenilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini açıklandı

Ankara - TCMB Başkanı Murat Çetinkaya, 2017, 2018 ve 2019 yılları için enflasyon tahminlerini açıkladı. Çetinkaya, bu yıl sonunda enflasyonun tek haneye ineceğinin tahmin edildiğini belirtti.

CHP'li Tezcan'a tazminat davası

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine "faşist diktatör" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a 50 bin liralık tazminat davası açtı.

Ölü sayısı 8'e yükseldi

New York - ABD'nin New York kentinde bir saldırganın aracını bisikletlilerin ve yayaların üzerine sürmesi, daha sonra da çevreye ateş açması sonucu 8 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

...

Atatürk Havalimanı'nda jetin düşüş anı kamerada

İstanbul Atatürk Havaliman'ında geçtiğimiz ay düşen özel bir jetin düşüş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde jetin düşmesiyle birlikte adeta alev toplarının yükseldiği görülüyor.

Amcası tarafından zincire vuruldu

Eskişehir - Amcasının zincirle bağladığı çocuk, kurtularak inşaat işçilerine sığındı.

İstanbul'da akaryakıt istasyonunda patlama: 3 yaralı

İstanbul - Tuzla'da bir akaryakıt istasyonundaki yakıt tankeri, boşaltım yapıldığı sırada alev aldı ve patladı. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, yangınsa uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —